Film!

Igår såg vi Tomb.Raider 1 & Ikväll ska vi självfallet se Tomb.Raider 2- The Cradle Of Life


Äääälskar Angelina Jolie och filmerna är schysta att se;)



Hey!

Hej alla goa & glada, hoppas att ni har en lika fin dag som oss i varberg!

Solen lyser och snön gnistrar vilket betyder en mysig dag ute på stan o annat. Får se om man orkar leta efter något till nyårsafton idag, men gissar på att min systerdotter kommer att bli uttråkad då;)

vad har ni för planer?





Jag & älskling i Spanien 2009


Buenas Tardes*

Efter en dag med lite shopping väntar jag nu på min systerdotter som ska sova över tills imorgon! Ska bli mysigt*
Älsklingen är och tränar och eftersom min systerdotter inte kommer förrens strax efter 18.00 ska jag unna mig ett riktigt skönt bad:)


Snart är det iaf nyårsafton och jag längtar, då vi är bortbjudna till ett par goa vänner:)
Vad har ni för planer??


By the way, jag vill ha tips på snygga klänningar jag kan ha nu när jag är gravid, som inte sitter helt figurformat....Har ni förslag blir jag mer än glad:)



Trött!

Gillar verkligen inte denna tröttheten som kommer med graviditeten, hur kul är det liksom? Orkar knappt umgås med folk haha. Men men....man sover riktigt djupt och skönt för att se det från den ljusa sidan=)

Vi har precis kollat på den animerade filem " Legend of the guardians" vilken jag kan rekommendera=)
Mysig och "actionfylld" på samma gång hehe!

Se trailer här:


Well Hello....;)

Idag har man varit duktig och jobbat, dock ett pass från 08.00-13.00 men det passar mig finfint ändå=) trött är jag oavsett -så efter att jag har handlat och lagat min paj med bladspenat&fetaost, vilket ska ske typ NU..kommer jag somna gött i soffan=)



Vad har ni hittat på denna härliga måndag?




F.R.I.E.N.D.S

Yes, nu blir det att se lite vänner-avsnitt (min favoritserie!)med en kopp vanligt kaffe faktiskt- behöver det idag:S har känt mig som en zombie i två dagar nu.

Vilken är er favoritserie??=)



Juldagen

Lugn dag än sålänge, har varit trött som en -jag vet inte vad, och bara slappat. Åt precis en god fetaostsallad med tonfisk som jag snabbt rörde ihop och hoppas att jag och sambon hittar ett mysigt ställe att äta på sedan.

Idag är det ju lite lurigt med öppetider, men vi ska chansa=)

Först bär det dock av till jobbet- fick ett pass på endast 3 timmar då de hade kris och jag ställer mer än gärna upp=)

Vad hittar ni på för mys idag? Många ska säkert festa ? Får se om man orkar sig ut i vimlet senare!





Gammal bild på Azra, Emma & Moi en utekväll förrförra sommaren=) Gillar att byta hårfärg som ni ser;)


Buenas Noches*

Nu blir det först ett snabbt bad i underbart varmt vatten, men sen väntar sängen efter en busy day med besök i falkenberg hos min familj på olika ställen, samt kvällen här i varberg med sambons familj=) Mys*

Saknar dock ihjäl mig efter min pappa i Norge som inte firade med någon av oss:/ Hoppas jag kan besöka honom snart!!


Hoppas även att ni andra har haft en underbar julafton* Ta hand om er*


*!!FELIZ NAVIDAD - GOD JUL!!*





*Hoppas ni alla får en underbar Jul!!*


TUMMEN UPP!

För det koffeinfria kaffet! jajamensan. Jag kanske har blivit kass på att bedöma efter 4 månader utan riktigt kaffe, men jag ger det verkligen tummen upp. Just att det finns bryggkaffe gör allt mycket bättre då man hör hur kaffebryggaren jobbar och doften når ut i hela köket:)


Idag blir det att kaoshandla på G-kås......men det ska gå bra. Jag ska också se till att ha en vagn som alla tanter och köra på deras hälar om de försöker något. Ge & Ta people!!!


Annars blir det att fixa julskinkan och köttbullarna och bara ta det lugnt. By the way så gick det skitbra att jobba igår! Mådde inte dåligt alls. Ska la fokusera på att haffa kvällspassen ett tag?



Och hur har ni det själva såhär dan innan Julafton?=)


Koffeinfritt!

Nu ska jag testa första koppen med Gevalia´s koffeinfria bryggkaffe!

Jag återkommer med betyg;)



TIPS!

GOD MORGON HETINGAR!

Jag slänger in ett tips jag såg på "Rachel Ray" såhär på morgonkvisten som jag hoppas ni gillar, samt att ni märker att det faktiskt fungerar!



Parfym:

Vi vill alla använda parfym som får oss att lukta gott, MEN många parfymer slutar dofta efter ett tag och vi måste spruta på mer parfym om och om igen med jämna mellanrum- OCH JA, även de dyraste parfymer slutar dofta efter ett tag och håller inte mycket längre än en billig parfym. Man vill ju gärna inte ta på sig 10 L på en och samma gång och döda befolkningen för att man tror att det ska hålla bättre, plus att parfymen tar slut fortare än nödvändigt.

Lösningen på detta problem är att faktiskt applicera vaselin på de ställen du brukar ha parfymen (vanligast är handleder och hals -sidorna och i mitten mellan hakan och nyckelbenen) och detta gör du självklart innan parfymen kommer på! När du har applicerat vaselinet(inte mkt alls) så sprutar du på din favoritparfym och doftar sedan garanterat längre, vilket sparar både pengar och mängd! :)














Long lasting fragrance



 


TRÖTT!!!

Jag är trött som aset, har lagat chicken enchiladas med sallad och creme fraiche röra som tillbehör, samt gjort en maffig ägg&räkbaguette till älskling för imorgon! Lyxig matlåda som väntar med andra ord=)

Härligt att känna orken till dessa bestyr trots min trötta dag som fylldes med sömn!

Nu blir det att lägga sig i soffan ett tag innan sängen kallar!


Sleep tight ppl:)


(Bilder på mig med väääldigt mörkbrunt hår för längesen!!)




VECKANS BLOGG!

Deltar i veckans blogg hos  ♥ L A I L A ♥

Rösta nu så jag vinner;) Behöver synas lite*


*GRACIAS!*


Vardagslyx

Tog ett långt varmt bad igår som kändes riktigt lyxigt och välbehövt i denna kylan !

TIPS: Rosenblad i olika färger i badvattnet ger ännu mer lyx, men om du inte känner för att lägga pengar på massa olika sorter-Köp denna ros som är gulröd! Ger en underbar färgkombination och du behöver inte köpa mer än 1-2 =)





Sorry!

Har varit seg, och idag har jag sovit bort hela dagen- kändes som om någon hade drogat mig:S Jösses.

MEN nu har jag iaf lite bilder att bjuda på från liseberg, samt fotbollskvällen i söndags då även pappa var med och fick uppleva chilenarnas temperament. TRÅKIG MATCH-MEN Real Madrid vann iaf med 1-0.........*



*Bildregn från helgen*


Middag på Prago´s pastabuffé, Älskling, jag & bebis i magen!








*Jul på Liseberg*


























Söndagskväll med mys och match-Real Madrid!







Här nedan har vi en nyinköpt valp som sambons familjs vänner precis fått hem:D
Var bara tvungen att mysa med den!!










Spricker snart...

Av mättnad! Pappa är kvar och vi har precis ätit massa god mat med min sambos familj!:)

Mysigt värre, och snart börjar Real Madrid spela, så grabbarna kommer samlas i vardagsrummet medan jag och sambons mamma deltar också- Dock mest med att servera fika haha....går knappt att vara i samma rum när de skriker på spanska- svenska och gör en halvt döv.....och det är om rätt lag för mål- döden knackar på dörren om de skulle förlora:S


Bilderna kommer imorrn, har haft fullt upp med besök hos syskon i Fbg och massa annat, och nu måste jag åter igen vara lite social!


Ha en härlig kväll allihopa*



YES!

Vilken mysig dag jag har haft i GBG!:D Vi släppte först av sambons lillebror på fotbollsträning för att sedan göra stan. Väl på G satte vi oss även och lunchade på bästa PRAGO i femmanhuset. En buffé som utnyttjades väl med underbar pasta bolognese och massa med sallad som tillbehör! LOVELY*

Vi blev dock mättare än nödvändigt och fick det lite jobbigt att ta oss därifrån;)

Efteråt bar det av till "Jul på Liseberg", men det var först efter att ha letat parkering i 40 minuter som vi kunde komma in och mysa. Tiden gick lite för fort, men det var för jäkla mycket folk där, vilket kanske är väntat en lördagskväll- Men det hade faktiskt varit mysigare utan trängseln. Vi njöt ändå av promenaderna runt all härlig julbelysning och underbara dofter från alla små hyttor, och fick köpt det viktigaste- Varm choklad, kanderade mandlar och minidonuts!:D

En mycket lyckad dag iaf- PLUS att min bästa far kom ner från Norge för att sova hos oss i två nätter och mötte upp oss lagom vid hemkomsten här i varberg. Tro det eller ej så fick vi plats med mer mat, vilket blev pizza, som pappa gärna passar på att äta i Sverige. Sjuka skillnader på pris people......


Nu sitter vi utmattade och glor på comedy central och tjötar en massa:)

Bilder från dagen kommer imorgon, för nu måste jag passa på att vara social här!!




(Här bjuder jag på en bild av den bästa pappan i världen!<3)





TIPS!!

Jag har alltid problem med torra läppar såhär års och hittade lite information om behandling på maybelline´s hemsida...

Varsågoda
!




Torra läppar


Om dina läppar känns torra och spända kan du prova att peela dem varje vecka för att får bort torra hudflagor. Borsta försiktigt bort torr hud med en barntandborste för att hålla läpparna mjuka och friska. Ta lite fuktkräm eller läppbalsam på en läppensel innan du applicerar läppstift, för att få extra fuktgivande effekt. Applicera sedan fuktgivande läppstift och/eller läppglans för att ge fukt till torra läppar och förhindra att det uppstår sprickor i läpparna. Det finns också produkter för läpparna som både är fuktgivande och ger vacker färg. Läppstiftet Moisture Extreme återfuktar dina läppar, har solskydd SPF 15 och finns i en mängd nyanser, en för varje hudton.








Fredag kväll.

Vad händer denna kväll då?

För mig blir det lugnt, blir antagligen film överraskande nog haha, men ikväll med sambon och hans killkompis om ingen mer dyker upp. Får se... inget bestämt till 100 % Men roligare planer står faktiskt inte på schemat.

Ska snart ta mig en kaffe-pulverkaffe från Chile men som är tillverkat i Brasilien- smakar mycket gott !
Kommer faktiskt att börja med koffeinfritt för det är smaken jag vill åt och kan man då göra det bättre för kroppen- bebisen så varför inte?=)



Promenad + Mat!

Nu blir det en skön promenad, men har nog inte tålamodet just nu att gå allt för länge. Ska även passa på att handla hem någon färdiggrillad kyckling eller kanske blir det revbensspjäll? Well får se vad jag blir sugen på:)
Till detta kommer jag iaf ha en god fetaostsalland, vitlöksbröd och kanske även någon god sås att ha till klyftpotatisen ?

Vad lagar ni för middag idag?


(En bild från en underbar promenad i sande, Norge)


Good Morning!

Sov länge idag (länge för mig asså) till 09.20! Skönt som bara den. Ska strax följa kendra på channel E! och chilla lite- älskar henne och hennes skratt haha.

Fredag idag iaf, och har inga direkta planer förutom att umgås med söta Emma- Får se vad vi hittar på!

Längtar just nu till imorgon då jag och sambon först ska släppa av hans lillebror på fotbollsträning någonstans i Gbg, men sen blir det mys på liseberg när det mörknar lite och god mat ska också få plats på schemat!:)




Här har vi fina syster Linda med min älskling och Lindas underbara son som föddes 101010;) Grymt födelsedata by the way!


Give them to me !

Älskar att kika in på www.dalala.se och se vad de har för erbjudanden!

Här är inte direkt nyheter, men jag VILL HA !

Nu är jag ju gravid och visst ska man fortsätta piffa till sig, men storleken lär inte direkt passa på ett braa tag:(
Blir ju inte mindre just nu direkt.


Tips till er som kan ha dessa storlekar dock!:D





Love our movie nights!

Alltid har jag och min älskling något att kolla på här hemma, det är liksom våran grej att ha movie nights!

Ikväll blev det "L´immortel" , eller som amerikanarna konstigt har översatt den till " 22 bullets"...huvudrollen spelas iaf av den bästa franske skådespelaren - Jean Reno.

Mycket action, hämnd osv.....rekommenderar den varmt.






Jobb idag!!

Japp 08.00-14.00- Inte mer än 6 timmar så den första jobbdagen efter sjukpperioden är ok. MEN...har vant kroppen vid att vara lugn och vilad så nu när jag började jobba sa kroppen ifrån med att jag tydligen behövde kräkas 3 ggr än så länge, plus att jag var nära på att svimma 2 ggr. Jätteobehagligt verkligen, men nu känns det lite bättre!

Hoppas hemvägen blir ok trots snöstormen som härjar.



Det blir som ni kanske listat ut en väldigt lugn dag efter jobbet- SOVA.....inte riskera att inte kunna behålla maten.

Har ni filmtips åt mig förresten?? Fina vännen Emma har rekommenderat bl.a "Letters to Juliette", men har ni förslag på komedi?




Japp, såhär kände jag mig imorse, såg dock ännu värre ut med svullet face haha:)


Movie!

Yes ajag har lugnat mig lite oh ser istället fram emot intervjun på måndag då jag ska komma med en massa bra argument till varför just JAG ska ha chansen hehe=)

Sen får jag helt enkelt komma på en bra lösning med arbetsförmedlingen och ta det lugnt. Dumt att stressa upp sig innan alla korten är på bordet.


NU blir det movie med älskling , "The Losers" som vi somnade ifrån igår- den är än sålänge heeelt ok med komiska inslag (vi somnade faktiskt av trötthet haha) .



Hoppas ni har en mysig kväll och sover gott i natt!:)





(Gammal bild, men puss och kram på er!)


Just nu....

Regerar J-holiday i mina högtalare och denna låten är en av de bästa!! Så skönt att lyssna på lugn musik i sin inre stress....




VARFÖR????

Ja, jag är gravid- planerat trots att jag ej har fast jobb eller schema, och har inte många timmar i månaden på äldreboendet, MEN VARFÖR ska det vara så svårt för folk att anställa någon som verkligen VILL JOBBA???


Har sökt ett antal jobb och senaste intervjun som jag kände mig jättepositiv inför, omvandlade den energin till negativ- de vill inte anställa mig pga mitt tillstånd och att jag skulle ha förståelse för detta....Visst det har jag kanske till en viss del, men jag utför iaf inte jobbet sämre än någon annan. GE MIG EN CHANS.......

Sen var jag ju på möte med arbetslivsresurs idag, där jag berättade om en kommande intervju på måndag med ett telemarketing företag och jag ville ha lite råd om hur jag ska "break the news" om min graviditet.....efter mycket snack kände jag mig ändå rätt lugn och jag har faktiskt trots förra intervjun fått den positiva energin tillbaka!

Då gick hon ju självklart in på sitt möte med arbetsförmedlingen och berättade kort om vad de kommit överens om i mitt ärende, eller snarare ville få klart för sig iaf. OM jag inte får något jobb eller lyckas få timmar så jag klarar mig på äldreboendet (vilket är omöjligt utan aktivitetsstödet) så måste jag alltså praktisera.

Låter kanske inte så farligt, men att praktisera heltid för ca 5000 kr i månaden i mitt tillstånd är verkligen deprimerande nyheter!!! Jag vill som sagt inget hellre än att jobba, men tydligen är inte det längre attraktivt på marknaden..........suckar djupt. Att slava sista tiden av graviditeten för den summan......det är verkligen inte kul.

Jag önskar iaf att jag hade fler timmar på boendet så man hade kunnat göra både och isf och därmed tjänat lite mer pengar.


SÅ...vet någon där ute något företag som faktiskt vågar anställa folk trots en graviditet....SNÄLLA säg det till mig!!




Var tvungen att skriva av mig, hade spruckit annars.....







Blir en kaffe som jag verkligen är sugen på nu....och hoppas att magen vill sammarbeta!


J-holiday-Suffocate

Skön låt kommer HÄR!





Möte

Inte långt kvar till mötet, och är inte alls på G:/. Ska ringa jobbet och kolla aktuella tider nu när jag är lite available och inte bor i en spann, och sedan är det verkligen dags att få lite food in my belly. Bebisen är hungrig så det skriker om det.


Annars har jag inget planerat, tar dock med mig träningskläder i hopp om att kunna få någon valuta för pengarna jag lägger på atletica varje månad. Har inte ens orkat frysa kortet under min "sjukperiod" vilket är dåligt av mig om man tänker ekonomiskt.....MEN MEN. Ett steg i rätt riktning just nmu är att sätta min fot där.


*Bild från sande-Norge under en väldigt skön promenad i min ensamhet*


FUCK!

Mår illa, säkert pga av att jag har sura uppstötningar.....Kaffet från gårdagen- blev hela 3 koppar och eftersom jag inte är van längre fick la kroppen någon försvarsmekanism:S fan me....det som satt så gött*


Men men vet att jag kan vara känslig så har mig själv att skylla. Nu dricker jag vichyvatten och ska bädda ner mig i soffan igen. Har möte kl 15.00 så hinner vila länge i hopp om att illamåendet försvinner....




Hur började eran dag??


(Bild från Sande i Norge)




Härligt att bli ompysslad!


GOD TISDAG PÅ ER!


Tog mig ner till frisören idag på morgonkvisten då jag hade tid kl 10.00 och fick en sköön promenad i solen på vägen dit! Underbart att bara få sitta och bli ompysslad, läsa tidningar och få JÄTTEGOTT kaffe serverat!;) Har inte druckit kaffe alls under min graviditet pga av att jag mått skit och det har varit motbjudande- Vet även att man faktiskt FÅR dricka upp till 3 koppar/dag annars i sitt tillstånd Men det är liksom både och för mig. Vill inte överösa ungen med koffein heller, men att dricka den första koppen som blev två hos frisören smakade gudomligt gott:D Längesen man njöt av en sådan enkelhet haha.....Kommer dock inte dricka kaffe varje dag känner jag men att unna sig en kopp när man verkligen är sugen är ett måste.


Reslutatet hos frisören blev bra faktiskt, känner mig nöjd med både längd och slingor. Tog bara ljusa slingor denna gång men var rädd att jag skulle se för onaturlig ut- vilket visade sig bli riktigt bra med färgen jag hade innan. Ingen drastisk förändring men det känns väldigt fräscht.


Snart blir det att bjuda söta Emma på tacopajen jag gjorde igår, men gör hembesök till stackarn som tyvärr lider av väldigt smärtsamma exem:( Önskar jag kunde hjälpa henne mer, för man lider verkligen med henne.


Innan jag drar mig till Emma ska jag dock lägga mig i soffan- är trött som en sengångare på downers....





Hur ser er dag ut??



Hit blir det inte att åka i februari, utan sannerligen Egypten- MEN det är för underbart att drömma sig bort med sådana här bilder i vinterkylan*


Resultatet!=)





*Tacopaj med sallad & crème fraiche röra*
MUMMA



Recept:

800g köttfärs
tacokrydda (2 påsar)
 1 burk tacosås (medium)
1-2st tomater
1st paprika
(jalapeños) 
1 burk crème fraiche
ost

Pajdeg(dubbel sats)

100g smör
8 dl mjöl
4 tsk bakpulver
3 dl mjölk



Stek köttfärs och tillsätt kryddor & tacosås efterhand.
Lägg i hackade tomater och paprika och låt röran sedan ligga och steka lätt på medel-svag värme.
(du kan även tillsätta jalapeños för att hetta till det hela;) )

Under tiden är pajdegen redan utknådad i sin form, men ska förgräddas i ugn på 175 grader i ca 15 min.
Crème fraichen ska nu blandas med röran så att allt kan gotta till sig innan det förs över i pajformen.
Lägg över ostskivor så det täcker köttfärsen och ganera gärna med lite tomatskivor som finish!

In i ugnen på 150-175 grader tills osten smält, tomaterna gottat in sig och pajdegen fått gyllenbrun färg.


*Ha gärna en god sallad efter eget önskemål och en crème fracihe röra som tillbehör*


Tacopaj!!

Yes indeed! Så jag får verkligen se till att lyfta arslet härifrån så att den blir gjord, men man måste ju ha lite skön musik som spelas i bakgrunden:)


Precis hemkommen från Fbg där mamma bor med syrran och hennes familj- väldigt mysigt att träffa dem alla =)
Mamma fick visst samtal från Sveriges Lucia som sjöng för henne och allt:D Fint födelsedagsminne för mor min* Hörde av syrran att hon blev rörd till tårar hehe!!



Yeye, nu får jag resa mig så jag inte fastnar!



Bild från utekväll med tjejerna -November 2010

Lucia- Happy Birthday mamiiii*

Grattis till min mor som fyller på en väldigt mysig dag! <3*

Började dagen 07.20 med att kolla på Lucia och äta frulle, vilket var väldigt mysigt. Är glad att jag orkade ta mig upp:S

Idag blir det provtagning för ämnesomsättningen som måste ligga lågt speciellt under graviditeten, men hoppas även få en tid hos frissan när jag ändå härjar i stan:) Slingor och klipp blir det då* Åker sedan till Fbg efter 16.00 för att fira mammsen också, så det lär bli en fullspäckad dag!

Nu blir det att plocka iordning och chilla innan kl slår 12.30.

Vad hittar ni själva på??




Underbart

Underbart väder idag, men kallt som in i helvete. Fick iaf en skön promenad med fina Gissela med massa att prata om.  Middagen blev jättegod- smakade precis som mammas = STOLT*


Nu är jag hemma hos svärmor och ska ta lite fika och småtjöta medan grabbarna kollar på match- Vamos Real Madrid!!!;);)


*Här bjuder jag på lite pics från en oförglömlig resa*



Fina minnen!!! :D


It´s a beautiful day!*

Solen skiner helt underbart vackert över de snöbelagda ytorna här i varberg och kylan känns perfekt. En sådan dag då allt glittrar*


Blir definitivt en promenad snart, men ska förbereda middagen först - Fläsk med löksås och potatis = MUMMA.




Ta nu tillvara på dagen och timmarna vi har det ljust ute ppl!


Bild på mig och far då jag var i Norge=)


Vad ska man hitta på??

Jaha, nu har man avverkat en film och är inne på den andra! Men vad händer mer denna lördag? Älsklingen är i Gbg med sin hermano, och jag sitter hemma ensam:( Trött som få och inte piggaste sällskapet, men vad kan man egentligen göra förutom mer film= filmkväll med vänner, eller kanske ska man ta sig ut på en promenad?

Jag får la ringa runt lite.......Har ni andra förslag??





Lördag!





Ja det har varit en "spännande" dag.....ramlade baklänges när jag stod och duschade i badkaret , plask på golvet. TUR hade jag att duschdraperiet saktade ner fallet lite, och att jag mest landade på rumpan, bröstryggen och axlarna:S MEN....fick en jävla chock och blev självklart jätterädd, så det skvättes ju ett antal tårar....

Danne som duschade med mig vart förtvivlad att han ej hann få tag i mig men försökte genast lugna mig i min chock...USCH....vad obehagligt det var. Har dock inga smärtor så bebisen skyddades nog bra ändå:)


Ja så kan det gå.....nu blir det att slappa framför tv:n med middag- Korv stroganoff *mums*.



Har ni också haft en spännande start på dagen?? haha:)





En bra dag??

Det återstår att se;)


Hoppas de har soffan hemma idag, annars får man ju helt enkelt vänta- Men vänta är inte min grej:P

Vem har handlat färdigt sina julkappar?? Inte är det jag iaf, men det hindrar inte dagarna från att passera:S

Kom gärna med tips till stora som små=)


Intervju med Gothia!!









Ja då vart det ännu en dag fri från illamående och kräkningar- förutom akutspyan på morgonen. TYDLIGEN är smoothie med innehåll av mjölk, banan & jordgubbar ingen hit för bebisen i magen?:S:S

Fuck- det som har varit en favorit fullproppad med nyttigheter!

Anyway- Off I go to arbetsförmedlingen 12.45 för att både verif. anställningsbevis osv, men även för att deltaga i information från Gothia om allt mellan himmel och jord. Efter genomgången blev det löpande intervjuer snabba som speed-dating och tur hade ju jag som fick nr 5 i kön och inte 45.

Det gick superbra- bra kemi med arbetsgivaren osv, allt stämde, hon gillade mig...MEN....Jag är som sagt gravid och hade ju inget annat val än att berätta detta. Hon såg det ju självklart som ett litet hinder då de söker tillsvidare-personal på sin inkassoavdelning, men hon nämnde även igen att hon tyckte att vårat möte kändes bra. Hon ville iaf att jag skulle vara aktiv på deras hemsida, om jag inte får ett samtal till intervju nr 2, eftersom de söker folk i takt med att företaget expanderas.


Well.....tycker självklart att det känns riktigt tråkigt att ens graviditet är i vägen när jobbet lockar så otroligt mycket, men man kan inte göra så mycket åt saken. Det finns alltid fler dörrar att öppna!



Vill bort till värmen också tack!!


En bra dag!

Tyvärr blir det mycket klagande på denna graviditeten!:( Har mått så piss varje dag, in och ut från sjukhus för dropp...bla bla bla. MEN idag....mår jag bra:D:D ta i trä*****

Känslan att kunna äta- dricka vatten med isbitar!! Ofattbart gott och mer än uppskattat* Lycklig som bara den.
Man lär si verkligen att uppskatta sådana här småsaker i livet, jag menar att bara slippa illamåendet en dag ska firas stort. Då förstår ni nog hur tufft jag har det.


För att prata om annat, så kommer soffan på fredag denna veckan eller senast på tisdag nästa vecka:D:D Tänk va härligt att få in lite nytt* Hoppas att jag har kraft att rensa all skit och inreda nytt*



Det är jättekonstigt, men efter första ultraljudet jag gjorde längtade jag till nästa, som denna ovanstående bild!

Nu längtar jag såå mkt mer efter min bebis- Förstår inte hur man kan sakna något så mkt?

Bloggpaus igen.

Var tvungen att ta bloggpaus igen pga av inläggning för andra gången på sjukhuset. Bebisen i magen ill tydligen att jag ska spy allt jag försöker äta eller så vill den att jag ska spy oavsett om magen varit tom i tre dagar??

Jaja, fick dropp igen, denna gången var värdena sämre . Kom hem i torsdags denna veckan men får se hur allt går!

Hoppas på bättre tider iaf? haha....




Ikväll blir det coctailparty hos Emma där jag självklart är nykteristen men minst lika danssugen som alla andra om rätta låten spelas;)


Nu åker vi strax för att köpa soffan!!! Excitedddddddd!!!!***** Tack gode gud för lite förändring;)





By the way....kanske blir en resa i dec-jan! :D

RSS 2.0