LÖRDAG!!- Fbg=)

It´s rainin´ ....:(


Idag är det lördag igen, avslutade praktiken på restaurangen igår, för att på måndag fortsätta perioden på
Gina Tricot* Ska bli riktigt kul och jag hoppas kunna ta till mig så mkt som möjligt. Ska söka till Butikschefslinjen men vet ej om jag kommer in då jag ej läst Matte B( Såklart är denna kursen ny som behörighetskrav för året....)

Annars vad händer? Till Fbg idag och hälsa på syrran men innan vi hänger i den lilla staden ska vi till G-kås och handla till lilla systerdotter=)

Sen blir det att mobba syrran som är gravid nu också och därmed mår tokilla!!, och hoppas att hennes dotter är tokjobbig Hahahah:D Nej då
ska bara mobba henne lite;)

Vad har ni för er denna regniga dag (som vi har här i vbg) ?


Take care now, Bye bye then!!



Vårsolen vämer göttttttt


Helluuu

Så underbar dag!! Värmen smyger sig på här nu på vårkanten och solen likaså!
Hoppas helgen blir lika underbar då det är lönehelg*

Nu blir det snart spinning( hann ej avboka den så måste....) Men det kan ju bli änna gött ändå*
Sen blir det lite shopping på Gina tricot som har VIP-Kväll , 20 % off tjejer!!



Have a nice day, så hörs vi snart igen*




It´s rainin´!!.....

....Pictures of moi!

mår lite krassligt idag, så livar upp mig själv med lite bilder iaf:)


'


<<<<-----SEXIGAST;) MOHAHAH


It´s been a long time...

Sen jag skrev ett inlägg, men njuta av denna underbara låt/musikvideo så återkommer jag med annat!


Duktig flicka.....

Yes I am!!!


Efter jobbet blev uppvärmning på crosstrainer 10 minuter, efteråt var det dags för spinning 55' med Ulle, jäkligt jobbig spinning idag, mkkkkkt uppförsbacke....:S sen styrketräning(allt möjligt) sedan joggade jag 20 minuter!!! FYFAN VA GRYM JAG ÄR;)


Anyway.....snart helg igen, gott som bara den*  ska verkligen sova ut denna helgen.


Rihanna-Te Amo (reggaeton version)

Var tvungen att dela med mig av låtarna jag står och dansar till denna onsdagskväll innan det är dags för sängen;)





PASSA PÅ!!- Samt massa annat tjöt ;)

Dagen har varit lagom trist pga av de tråkiga halvregniga molen som hängde över en, förutom att man mös med älsklingen*  

Den nya mascaran "FALSIE" från Maybelline, verkar grym och jag älskar märket från början, MEN fick hem fel!!! FUCK- då menar jag självklart färgen. Köpte den i all hast igår, och fick med mig en brun mascara hem. Märkte detta imorse såklart när jag precis öppnat skiten:S:S:S HAR DOCK EJ ANVÄNT DEN.......Hur stressad får man va....herregud. Fick såklart inte byta den, men envis som jag är tänkte jag att det var värt ett försök iaf. MEN MEN nu måste jag iaf använda brun mascara eller helt enkelt sälja den till någon.



INTRESSERAD AV ATT KÖPA MAYBELLINE`S NYA MASCARA FALSIES( Color: Brown), Kontakta mig på bloggen innan lördag 20/3 !!

Pris i affären: 135:-
Ditt pris: 119:-

 

Annars
Ingen träning idag, måste se till att vila upp kroppen lite mellan varven. Tränade Bodypump i söndags, Spinning 55' måndag+styrka, samt spinning 55' tisdag + styrka. Hade t.o.m lyckats få en lätt inflammation i ena armen som en PT på gymmet trodde var från bodypumpen. Passet var ju nytt för mig så det gav väl kroppen en "chock" eller ngt....hahah Har ju tränat mkt den sista tiden så det lär ju vara en kombination av allt. Ont som fan har jag haft iaf!

Vill passa på att säga GRATTIS (I förskott) till Nathalie på hennes födelsedag:D:D:D
Happy Birthday honey* Hoppas du får fina presenter, och är så glad för din skull att du hittat en lägenhet nu**


Och nu följer ett bildregn på mig, då jag helt enkelt inte hade något bättre för mig;)



SHAKIRA- Naturligt Vacker och grymmaste kroppen!





Inte Många kan röra sig som shakira;)


Lovely*

SOMMAR

Hittade lite smått och gott av väldigt mkt gott, men man orkar inte ta med allt:)
Längtar så mkt till värmen nu så jag blir galen, så kände för att visa lite somriga grejjer jag fastnade för:)

See Y'all Laaaateeeer*




FYFAN VA GOOOOTTTT*

Efter jobbet var det snabbt ner till stan för, vad det visade sig vara, öppet hus på Campus. Kollade lite olika utbildningar, så jag får se vad som lockar- 15 April är sista anmälningsdagen så det finns lite tid att tänka;)

Strosade runt med älsklingen i stan, hände inte så mkt....Sen gick jag faktiskt till gymmet för att kämpa vidare mot beach 2010...;);) Får la se om man orkar vara hård med kosten också, det är ju faktiskt A och O.

Väl på gymmet hände det bästa! Dock hade jag endast ätit en apelsin under hela eftermiddagen så var inte direkt laddad på bästa sätt, men jag ser iaf att ett spinningpass snart ska börja......Hmm tänkte jag för mig själv, och gick mot receptionen- Och vem står där????? Magnus, han dära jag försökt få ett spinningpass med länge nu!!! Jag frågar snällt om det råkar finnas någon plats kvar-Om någon avbokat, och det finns det ej.....MEN han säger dock att han släpper in folk ca fem minuter innan start då den som har bokat, enligt reglerna förlorar sin plats.


Där sitter jag ivrigt och hoppas på en chans och jag känner på mig att chansen är stor för en gångs skull! Och JA han vinkar in mig tillslut och jag kände bara hur jäkla laddad jag blev på denna impulsiva händelse!

Körde ashårt idag, musiken ägde som väntat och efter passet klev jag ut ur rummet helt slutkörd, men på bästa sätt:D:D  Var så lycklig att jag bokade in mig direkt fter på Poweryogan som skulle börja om 30 minuter ( Lucia, min brutta, hade tjatat om att hon inte ville gå sj på passet, och var helt säker på att jag bangade);) När Lucia kom in på gymmet mötte hon mig och blev minst sagt överraskad;)

Så ärligt talat, snacka om att jag har varit grym idag!!!! Cyklat överallt, sen går man på spinning 55' och poweryoga efter det;) Med tanke på att jag körde bodypump och joggning igår, plus att jag ska köra spinning imorgon tisdag också, lär jag sova gött hela veckan, och kanske gå lite konstigt efter all träningsvärk haha:D


Var tvungen att skriva av mig efter allt, men nu blir det att varva ner till F.R.I.E.N.D.S och dricka te!


Sleep Tight* //Susse




Att Älska*


-Drömmer mig bort



Här hittade jag massa vackra blommor som ska finnas i min drömträdgård!! Vet inte så mkt om just blommor, men jag anställer väl någon trädgårdsarbetare och låter den personen sköta jobbet;) Någon måste ju hjälpa till med mitt stora fina lyxhus med utsikt över havet på ena sidan och berg och daaalar på andra sidan.......

Min dröm- så jag kan ha vad jag vill Moahahahaha:D


Vilken härlig surprise:D


Och så ringde telefonen......

Skulle som jag tidigare skrev avnjuta kaffe, men inte blev det framför TV:n iaf! Min Becka som jag inte träffat på länge ringde och var i krokarna, och kom upp på kaffe och massa tjöt:D Hur mysigt som helst och jag har verkligen saknat att tjöta med henne och bara få umgås. Man tänker ju tillbaka hur jävla kul vi hade det tillsammans i gymnasiet och man saknar den "kontakten". Nu har ju som vi pratade om, alla sitt eget och det krävs lite nogrannare planering för att ses. Skönt iaf att veta att man har riktiga vänner som finns där oavsett avstånd och tidsbrist osv.

Nu är man pigg som satan, och älsklingen vaknade till stunden innan Becka skulle dra och förrbereda sig inför kvällens jobb, så det blir att käka kvällsmat och välja ut filmer för kvällen- Blev inte den planerade grabbkvällen så det ska bli skönt med sällskap här hemma=)

Här kommer en annan grym låt från Rihanna(gammal, men grym;) ) som jag dansat loss till hela eftermiddagen!!

Simma lugnt*


Lördag igen- Underbart väder*

Underbart väder idag, men ändå tog jag den härliga promenaden sent! Det blev först att avnjuta ett par koppar kaffe, slappa i soffan, kolla igenom Italienska inredningstidningar(helt sjukt snygga sådana!!) och sedan lagade jag mat till mig och älsklingen. Vet ej vad som händer denna kväll, då det blir grabbkväll för älsklingen och jag har het enkelt inte orkat engagera mig. Det som händer, händer;) Någon med tips, förutom att dra ut på stan?=)

Nu blir det ytterligare kaffe-kaffe och en titt på Channel E!

Puss&kram


Te Amo

Denna låt har fastnat i mitt huvud just nu!  Enformig, ja kanske lite, men ändå så skööööön**


En stor en;)


-U Gotta Love It



Idag har det varit fullt ös med jobb, intervju, spinning 55' och hämta cykeln från kvarnagården där jag jobbar.
Massor att göra så tiden går sjukt fort!:S Nu blir det att ta en stoooooor kopp te och bara slappa=) Äta kvällsmat förstås......Imorgon är det fredag igen:S Gött är la det men eftersom försäkringskassan krånglar har jag såklart inte fått mina pengar!!! Jävla assholes asså. De kan inte ens göra sitt jobb. Men men. Livet går ändå i rätt riktning måste jag säga och hoppas det fortsätter så. Längtar till väääääärmeeeeen.......................



Har inga roliga bilder att lägga upp på bloggen men det kommer med tiden. ska ha en bra kamera också;)

Ha det gott....Chaoooo

Jag vill hit en vacker dag!!


OOOhhh Yeaaahhhh


COCO


Nu är det dags att se på F.R.I.E.N.D.S , och då blir det även Te och COCOBALLS!! yeah that´s right.
Susse har bakat......Sambons lillebror var så sugen på cocoballs att han ville med sina egna ord "dööööda nååååååån" med härlig götebooooorgsdialekt vetttuuuu. Så, jag är ju världens snällaste och ser ju till att baka-baka.

Vill även passa på att önska älsklingen lycka till på den härliga fysträningen de skulle ha med fotbollen idag;) Hahaa....*Besitos en el potito!!**


Dagens tips: Försök att inte skvätta vatten i ögat när du diskar, lite jobbigt speciellt om du har smink, linser etc........hahaha

slika


Jaha det var ju änna treeevligt vettuuuu


Mkt som händer....

jag kan ju börja med att säga lite om spinningpasset som var väldigt efterlängtat...mkt pga av musiken...MMMMM:S:S:S
In kommer då fan inte Magnus iaf, utan Christian som dödade mig då jag hade varit på spinning för andra gången i mitt liv.....
Trevligt. Det visade sig att Magnus inte hann i tid osv, och där sitter man på cykeln (kände mig lite krasslig innan passet, men ville ändå gå JUST FÖR ATT HAN DÄRA MAGNUS  skulle leda passet) och tappar bokstavligen hakan och den gnutta energin man hade då den där saken kliver in.....Passet var ju hårt som vanligt igår då med Christian och jag orkade ju eller så, men fyfan vilken besvikelse. Det ärskitsvårt att få plats på Magnus pass.....


Men men livet går vidare I know...Idag har man fixat massa med min folkbokförning i vbg som visst hade krånglat- Jag har ju bott i Vbg 2 1/2 år nu så lite knaaaasigt haha.....sedan försäkringskassan-som dock hade mitt kontonummer men ÄNDÅ skickar de en AVI, som fan gått runt hela Sverige nu just för detta fel!!!! Hur svårt är det liksom att sätta in pengarna direkt på mitt konto? Har de bara skrivit in det för att fylla ut någonstans eller? IDIOTI kallar jag det.....

Intervju på Carema Äldreomsorg imorgon och är skitnervös!!! Vill verkligen slippa A-kassa och få tjäna egna bättre pengar!!
Jäkla krisen som härjar har inte varit den lättaste. Jag är liksom inte den som tror att A-kassan är livet utan jag kämpar för att få arbete och sköta mig själv.

Nu blir det pappersarbete, rasta vovve och ta det chill. Ha det Hallon mina vänner!!;)


Kyss & Smek



Här får ni njuta av en härlig låt denna tisdagseftermiddag=)


Hej ´hopp i lingonskogen!


Hey hey hey



Först vill jag ju säga till min vackra och bästa syster Linda - Ja klart att jag tänker på er hahaha=) Ni är för söta;)


Idag blir det iaf ett efterlängtat spinningpass ,då det idag är med den alltid fullbokade Magnus- Han har den grymmaste musiken nämligen;) Det blir att ladda ordentligt så man inte dör under passets gång, och kanske orkar man med poweryoga efter detta (hoppas på att överraska min gulleplutt Lucia med denna energin jag hoppas ha kvar. Hon ringde nyss och ville dra med mig men hade ju spinningen.......MEN som sagt är poweryogan ändå öppen fortfarande, så får la se vad som händer=)

Kommit hem från jobbet nyss, varit ute och lekt med vovven Tyson- Världens bästa hund, och nu är det dags för käk. Annars händer inte så mkt idag....ska kanske fixa iordning allt för jobbintervjun jag har på onsdag så man inte står i sista sekunden och letar:S

Vad händer hos er denna dag?

Pyss och kröööaaaam


...Fyfan va het jag är...


MmmmHmm

HOw You Doin´??


Nu har man lekt lite med sidan och jag måste säga att jag är fastnade just nu för denna designen;)

Idag blev det endast en liten prommis ute i den härliga solen, då vi fick vända hem efter halva vägen- Älsklingen kände sig inte hundra och ville vila upp sig, stackarn. Denna kväll tittar älskling på fotboll, och hans kompis dyker snart upp…jag sneglar lite då och då men ska kolla på någon film snart istället…..

 

Men vad är det som doftar så jääääkla gott??? ;)Hahaha

Nu blir det snart att hugga in på den härliga jordgubbspajen jag har lagat och till det blir det vaniljsås!

Kaffe att dricka såklart, så man inte somnar lika tidigt som fredagskvällen;)

Kommer att lägga upp receptet på min paj snart så ni också kan laga denna superenkla, och himmelskt goda dröm:D

 


Sunny daaaay:D

...Lovin´it...


Underbart väre med solen som skiner in i lägenheten!! Vaknade med varma solstrålar mot min kind och bestämde mig för att gå upp. Klockan visade 08.15 och visst, för att vara en lördag kanske det känns tidigt men så skönt att ta vara på hela dagen! Älsklingen kollar på sin lillebrors match nära hemmet, och sen bär det av till stan för att bara strosa runt !:)

Kaffet är klart nu iaf så jag måste dra mig......Take care, så hörs vi sen!

Ps. Bloggen ser ju förjäääääävlig ut just nu men det kommer förbättringar;) Ds.



Festival San Juan- Valencia sommaren 2009
Susi Y Dani

Hej hopp!



..|..



Idag var dagen lite lugnare och älsklingen mår bättre! skönt är ju det;) Ska pyssla om honom hela helgen:)
Nu blir det strax en prommis till stan för att panta ca 5000 petflaskor vi samlat på oss haha. Stängt om en kvart på Sörsehallen där vi bor, så istället för att skynda dit, passar vi på att köpa gotta på hemmakväll för pantcashen!
Tre flugor i en smäll med andra ord, motion+pantcash+hemmakväll= Äta gotta med gott samvete hahaha.
Sen blir det faktiskt att glo på familyguy, som måste vara en av de grymmaste serier som finns!! Så jävla grym unge hahaha...allt tecknat passar faktiskt inte för småbarn, så skulle inte dirket rekommendera dem denna serie;)
Filmer lär det också bli men vilka...det får vi se. Bilden nedan är från min födelsedagsmiddag med brudarna och kvällen var jävligt najs vill jag lova, förutom peddot på dansgolvet som störde framför allt Emma men även Olivia hela kvällen....Jävla äckel.

Vad hittar ni själva på denna fredagskväll och finns det någon mer som älskar "The Familyguy" ?



Simma lugnt.....*



Galen dag!


Galen dag!!:S - Men vilket underbart väder:)




Började dagen som vanligt, med praktiken kl: 08.00 och man skötte sitt. Då ringer helt plötsligt min älskling och berättar att han känner sig helt borta, yr och illamående osv och kan knappt prata! Försökte lugna honom så gott jag kunde (genom telefon...känner sig inte alls hjälplös?!!!) då han sa att hans mamita hade lovat att komma och hjälpa honom. Skönt att veta det tänkte jag. Efter 1,5 timme ringer älsklingen igen, fortfarande helt väck men märker ju att han behöver "sällskap" då han var rädd för att svimma närsom. Det dumma var ju iaf att mamita fortfarande inte dykt upp!!! Vad i HELV.....Blir mer orolig och säger till att han ska skynda på henne vad det än var som hindrade henne. Man ska ju ta det lite mer på allvar då situationen var som den var. Hon kom iaf tillslut och de åkte till sjukhuset. Väntade säkert 3 timmar på besked och då fick jag veta av hans mamita att ett virus satt sig i balanssinnet och det kan sitta 1-2 dagar. De skulle vänta på att få ta fler prover osv.

Efter jobbet ringer jag runt i sjukhuset som en galning och får veta att danne flyttats till en avdelning för att stanna för observation över natten . Ca 15 minuter senare ska jag precis cykla iväg till sjukhuset efter en jävla stress/oro och vad ser jag????

Jo men är det inte Mamita och min älskling som kommer körandes ? Jag som för övrigt ser ut som världens frågetecken, frågar vad fan som händer? Nej men då vill ju danne inte stanna över natten för att han inte gillar sjukhus...........Så som tur var...var att han mådde bättre även om han borde stannat på sjukan, Men att ringa susse(mig) och berätta om hans hemfärd var kanske inte så viktigt? Cykla långt åt helvete för att komma till ett tomt rum med en oro åt satan, som man såklart har för sina nära, hade ju varit en superb idé. Mkt hjälp/stöd jag hade kunnat bidra med haha.

Missförstå mig inte, jag är väldigt lättad att han mår bättre nu i väntan på provsvaren, men jag hade ju kunnat få en förvarning innan jag dragit på mig en halv stroke:S

Det är mycket skit som händer i denna värld dagligen och ibland känns det som extra mycket. Därför väntar man ju på att något ska hända i ens närhet.


Vad har annars hänt idag efter allt galet? Jag var ute ocg lekte med grymma hunden Tyson (blandning mellan Schäfer, Rottweiler & Doberman), käkade lite stroganoff och nu smuttar man på gott te :D En lugn kväll får det bli med tanke på resten av dagen.


Tänk på att ta hand om era nära och kära och tänk på att inte ta något för givet!
Besitos*


Nyår och början på 2009 165




Denna är ju bara för grym;)


RSS 2.0