Värme!

Vill ha värme NU! Hade varit helt fantastiskt underbart att kunna lägga sig i bikini och bara slappna av och känna hur det bränner skönt i huden!:)



Ngn mer sommarmänniska som längtar lika galet mycket som jag?????



Trötta ben.

Har precis landat på hemmaplan efter jobb mellan 07.30-14.00 + att det var lite tvätt här hemma också:(  Känner att jag verkligen behöver lägga benen i högläge och ta mig en powernap*

Idag är det fredag och antar att tacopaj beställs till kvällsmat! Kan ju sitta rätt gött =)



Vad gör ni själva en dag som denna??



Vill gärna ta en flygresa hit ngn dag........=))


Sol:D

Solen lyser ute idag och jag ska verkligen ta en skön promenad och få liiite d-vitamin!
Önskar väl att man hade råd att resa bort, men det får bli som det blir:)


Idag blir det annars jobb på äldreboendet och inte mkt mer, får passa på att chilla lite innan dess=)

Hur ser er dag ut??



Sexy mamas! inspirationen ges av många, men här är några hetingar I like*




Jobba idag-lika bra!!!

Det som är positivt med vintern är ju faktiskt att arbetsmoralen höjs lite extra! Istället för att bara sitta inne och ruttna med tanke på vad som ändå väntar ute, kan man lika gärna tjäna pengar på det!!

Kommer köra igång med ett heltidsjobb på tisdag plus extraarbete på ålderdomshemmet! Har mer krafter att jobba extra under denna tiden än sommarn-helt klart;)


Hur ser er söndag ut??





Ett välförtjänt bad efter jobbet= GIVET!! Längtar redan:)


Ändrade planer + Helgen som var

Det blev inget av det jag skrev att jag skulle göra. Mådde dåligt imorse och spydde och efter det var jag så trött att jag inte visste varken ut eller in:S Det blev dock att handla lite med svärmor&svärfar så man inte står utan mat:)

Snart blir det ett härligt bad, men ska först bjuda på ett par bilder från Emma´s födelsedagsfest! Alla kom inte med på korten då de var på olika ställen hela tiden och jag orkade bara inte springa runt=) Men väldigt mysigt var det med alla tjejerna, och Emma bjöd på en grymt god kycklingsallad med vitlöksbröd !







Promenad + date med Lucia

Promenaden till och från stan igår var allt annat än trevlig, då det ojämna/hårda/hala/slaskiga underlaget gjorde det omöjligt att gå bra plus at jag hade typ brännskador under ftsulan från skorna:S Ett rent helvete faktiskt för att beskriva hur jag kände just då. MEN ska ha ett par andra skor såklart idag....sen köpa nya bättre...och se om det kanske går fint att promenera idag? Känns onödigt att ta bilen när det bara tar 15-20 minuter/väg! Öva tålamodet är aldrig fel haha.


Ska träffa Lucia sen om det går som planerat och ta en mysig fika någonstans och prata om allt mellan himmel och jord. Annars har jag la inget planerat tror jag, men det märker vi. De kan ju faktiskt behöva mig på jobbet!




Vad har ni själva planerat idag?



Ska dock avnjuta en härlig smoothie sen! Har ni massa goda recept att dela med er av så- DO IT! =)


Buenas Noches*

God natt där ute! För mig blir det dock några avsnitt av Friends innan jag somnar=)


*Gammal bild på mig & fina Emma!*


Here we go!

Jag och lilleplutt i magen på väg till staden !=)





Sunny D!

Yeah baby, nua krafter idag! Först ska man kolla lite jobbtider men sen blir det en promenad till stan!
Måste inhandlas både kalender och skor bl.a :)


Träning på schemat? Får se....har ni tips på hur man får bort "lovehandles" från innelåren?? hahaha vill inte vara mjuk, så här ska det tränas!!



Snart!!!

Är älsklingen frisk - verkar det som iaf;) Håler tummarna för att jag faktiskt ska klara mig från att bli smittad!

Måste dock ta en inte så önskvärd promenix sen för att lämna tillbaka en kass film på hemmakväll, och med det menar jag att den hackar och jag ska kräva en ny;) Vädret suger och slak blandat med lite minusgrader kommer göra marken jobbig hal och ojämn att gå på. MEN MEN man ska inte klaga.....Eller?? Jo jag gör fan det. Okra leka optimist idag.


Ny vecka börjar snart och på fredag blir det utbildning inför mitt nya jobb=) Känns bra att börja med något nytt*





Ta mig utomlands NU!!! Denna bilden är från den härliga Greklandsresan vi gjorde till santorini=)


Sjukdom

Yes, älsklingen har fått den jäkla influensan med allt i det namnet och jag lär komma ikapp snart. igår mådde jag inte bra, men har blivit bättre och kan just nu ta hand om min man* haha....Får se hur länge det varar innan jag jämrar mig vid hans sida. Sover just nu på soffan för att undvika det så mycket som möjligt.


Har ni något filmtips denna dag?? Gärna komedi=)! Behöver inte vara en nyhet utan en bra film helt enkelt!



*Jul & Nyårsbilder*

Bättre sent än aldrig;)










Nyårsafton nedan med goa vänner hemma hos bästa Lucia & Peter!

Lucias & Peters son Mio=)


Förrätt


 Varmrätt: Oxfilé med potatisgratäng, rödvinssås och sallad


(Efterrätten glömde vi ta kort på=( )









Ultraljud!!

Idag var jag på det RIKTIGA ultraljudet=) De mätte bebisen på alla sätt och vis och kollade att allt var i sin ordning, vilket det var!! Underbar känsla att det växer som det ska och är friskt=)=)=)

Fick inte jättebra bilder då bebisen rörde sig jättemycket, men det är ändå något. Lägger dock inte upp det här.
Könet kunde man inte se heller, så vi får känna efter om vi vill lägga pengar på ett ultraljud i Gbg eller inte. Allt hänger på vad det kostar. Inte ¨så viktigt att veta men det hade varit härligt att veta ändå så man ändå kan börja tänka mer inriktat på namn=) Jättesvårt att komma på vad man vill ha :S

Beräknad förlossningsdatum blev iaf den 7 Juni:) Är alltså i vecka 18+0 imorgon- går alltså in i vecka 19 =)




Gravid vecka 19

Foster i 19:e graviditetsveckan. Fotograf: Lennart Nilsson

 

Bebisen

Din bebis är denna veckan 13-15 cm och väger ungefär 200 gram. Vid förlossningen väger den vanligtvis 15 gånger mer, så den kommer lägga en hel del på hullet framöver.

 

En av de mest fascinerande sakerna med fostrets utveckling är hjärnan. Hjärnan är ett av de första organen som bildas de första veckorna och dess abnorma storlek i förhållade till resten av kroppen under den första delen av utvecklingen visar dess stora betydelse. I vecka 19 har muskler i hela kroppen kopplats ihop med hjärnan via nervtrådar och kan därmed kontrolleras medvetet av bebisen!

 

Öronen står ut från huvudet, och i munnen börjar de första groddarna till barnets permanenta tänder dyka upp. Armar och ben har nu korrekt relativ storlek i förhållande till kroppen och fötterna är hela 2,5 cm långa!

 

Du

Många kvinnor kan känna livmodern 2-3 cm under navlen och om du ser din profil i speglen kan du verkligen se hur din kropp har förändrats. Det är inte ovanligt att vid det här laget ha gått upp 5-6 kg. Av detta svarar beisen för c:a 200 gram, moderkakan 170 gram och fostervattnet ungefär 310 gram.

 

Vidare har dina bröst ökat i vikt med 170 gram vardera och livmodern med ytterligare 300 gram!

 

Det är viktigt att komma ihåg att viktökningen skiljer sig mellan olika kvinnor och det finns ingen anledning till panik om du gått upp lite mer eller mindre än genomsnittet.

 

Viktökningen kommer förmodligen att påverka din hållning och din sömn.


Usch!!

Va dålig jag är på att blogga känner jag...men jag kommer la igång som vanligt då man får sina perioder=)

Idag är det iaf jobb mellan 08-14, ett gott pass och man får ändå en lång dag framför sig efter jobbet. Det blir en promenad i det härliga kalla, men soliga vintervädret direkt efter passet, då man suttit inne hela helgen för att följa nyårscupen och trettondagscupen i fotboll:)

Det nya året börjar iaf med raska steg, hänger inte med:S Nyårsafton var underbar med älskling och goda vänner som bjöd på tre-rätters och många skratt=)


Hur spenderade ni eran nyårsafton? Och har ni fått ny energi med det nya året och dess nya möjligheter?
Jag känner både och. Visst börjar man på ny kula på ett sätt, men kulan på magen växer och mitt liv kommer att förändras drastiskt i maj/juni när lillen vill titta ut!

Spännande och skrämmande kommer mitt nya år bli, men jag är helt säker på att lyckan blir den största någonsin!*





Bästa resan hittills!! *Te amo mi amor*


RSS 2.0