Jordbävningar i Chile!

Som de flesta säkert har hört/läst/sett så har Chile drabbats av ett antal kraftiga jordbävningar. Här länkar jag till
ett videoklipp från HN, där min sambos tjejkusin/Min väninnas pojkvän visar hur deras 17-våningars lägenhetshus drabbades.  Marianne och Ithalo som de heter bodde på just våning nr 17 . Marianne hade precis varit i duschen då skalvet kom och var tvungen att springa för livet med de få kläder hon kunde hitta. På väg ner svängde plötsligt trappan till och Marianne flög in i en betongvägg och slog kraftigt i huvudet. Utan att ens tänka på smärta fortsatte de ner för trapporna och ut för att rädda sig själva.

Tack Gode Gud...att hon "bara" fick en kraftig hjärnskakning, men antal dödsfall rapporteras fortfarande.
Helt fruktansvärt att sådant här händer, och det var inte längesen Haiti kändes totalt dödsdömt.....Vi har det bra här i Sverige....Här oroar vi oss om vi ska ha råd att köpa godis till filmkvällen, renovera hus, köpa den finaste bilen,Tv:n osv....jag menar allt kan förvinna på en sekund. Det enda de vill ha i de fattigare länderna, eller vad de skulle uppskatta mest av allt är kärlek till varandra, ett tryggt hem som håller i dessa naturkatastrofer, samt att maten ska räcka till sina familjer. Vad fan håller vi på med egentligen? Så otacksamma och giriga människor det finns i världen. Kolla på din granne och hjälp till! Ett leende eller en hjälpande hand kostar ingenting!!!

http://tv.hn.se/player/play/111912

 Hett tips;);)

Min kära pojkvän har ju liksom jag kärlek för Kellogg´s produkter, gärna loops osv....Men
denna gången hade han lite mer sug och skulle köpa hem lite flingor, och vad händer??

Jomenvisst, så sant som det är sagt får man ett erbjudande att "gå två betala för en" på bio;) Trevlig surprise eller hur? Alltid bra att kunna dra ner utgifterna och JA....erbjudandet gäller även vuxna:D hahah....Vi tvekade ju lite där faktiskt då man nästa känner hur Kellogg´s riktar sig till barn på vissa paket!

Så det jag vill ha sagt är: Spring och köp mina vänner;) Passa på innan erbjudandet når sitt slut;)


Det kommer meeeera!

Lade tidigare upp en video från youtube "Baby Got blood" under rubriken "Haha för skön;)" och måste dela med mig av fler:D
Älskar allt som får en att skratta;) Varsågoooodaaaaaa**

Girls Night Out- Saturdaaaay

Längtar*


Har precis fixat listan på mina tjejer som kunde komma på min födelsedagsmiddag, och det blir ett
härligt gäng;) Tyvärr kunde vissa inte pga av jobb, men vad ska man göra?

Det blir iaf en väldigt blandad afton då jag bjuder på grekisk mat, australiensiskt vin och musik från...ja
man vet aldrig men eftersom det är min dag spelas det med säkerhet mkt Rnb och reggaeton;) sen snor de andra säkert datan och bestämmer annat haha:D Efter mat och tjöt hemma drar vi ner på stan de flesta av oss och hoppas på en trevlig kväll- Varberg är som sagt litet men ibland spelas det bra musik- Alltid något;) Det viktigaste är sällskapet såklart*


Annars händer här inte mycket alls, kom hem från spinningen strax efter sju, kopplade av...tjatade med Fia i telefon så man fick skratta och prata av sig lite:D Nu blir det att få tag i nästa brutta som ska komma och kolla läget med henne. Hoppas ni kommer sova gott , för det kommer definitivt jag att göra*

Natti Natti// Susse


Naaaaw* Friends Forever;)


Spinniiiiiing!!


Haha hallååååå;)

Idag blir det som igår, spinning;) Sen blir det nog att mysa till ngn film, för vädret tillåter inte mkt idag:(

hade varit så himla härligt att ta en kaffe från Komin här i Vbg och promenera i solsken....*It's a classic!*

Chaoooo


Solen är underbar!;)

Idag har ju snön legat kvar som man vant sig vid men solen tittade ju härligt fram idag:D Såååå skönt
att få känna lite värme!

Gick ju på bio igår med älsklingen, och jag kan ju lätt säga att "Farsan" var så jävla sköjj! Hans pappa har verkligen den skönaste personligheten och jag kan ju nämna ett ord som betyder ngt de kommer att äta i en av scenerna....."Cojones" HAHAHAHAHA fyfan va rolig film, gå och se den NU!*

Annars vad händer idag? Är väldigt trött och skulle egentligen träna lite lätt idag, men med tanke på att man har spinning imorgon och på torsdag kanske man förtjänar en slapp-dag? Får se ..får se....

Har någon mer än jag njutit av den härliga solen idag?:D


Haha för skön;)

 Så söt hahaha:D:D Denna filmen blir aldrig tråkig=)


Farsan!!

Idag blir det att se Josef Fares film "Farsan" med älsklingen! Han brukar göra filmer med min sjuka humor
så hoppas denna är minst lika bra;)

Ni kan se trailern här nedan=)


Ja det här är den bästa låten jag hört!!!- "Is she serious...??" Hahaha


The family stone- Mysig film=)

Kollade på The family stone idag, en väldigt mysig film med sina sorgliga stunder,
 men man älskar filmen mest för hur hårt denna familjen håller om varandra samtidigt som deras sinnen är väldigt öppna=)
Här får ni iaf ett smakprov via trailern, men det är helt klart en film jag rekommenderar!
/>


Toby love<3


Calvin K- Eva Mendez

Yeah Babyyyy....

Eva Mendez är ett av de hetaste samtalsämnen som faller många på läpparna, och inte mindre för att hon pryder C.K ´s affisher all over.....Här kan ni se den sexiga donnan posa hett, då jag valt ut några bilder jag gillade bäst;)

eva1.0.0.0x0.328x453 eva_klein_575calvin-klein-eva-mendeseva_mendes_calvin_klein_adEva-Mendes1_682_547263aeva-mendes-calvin-klein-420-061709eva-mendes-white-coat


Work that ass;)- Jessica biel är ett exempel på (en lagom)vältränad kropp!

Hejsan hoppsan.....jessica-biel-sexy-pic

Först och främst tränar jag löpning/crosstrainer 30 minuter innan jag börjar med andra områden.Armarna vill jag inte direkt ha så muskulösa, så använder mig endast av lätta vikter på ca 1.5 kilo - antalet varierar i allt jag gör....

Mage- vanliga situps , fällkniven osv...man känner ju vilka övningar som tränar vad!

Här nedan visar jag rumpövningar jag brukar köra hemma/gymmet...ENJOY, and work that ass;) Uppdaterar lite annat senare!

Träning för baken

Postad av admin den 19 November 2007 · Lämna en kommentar

Det är ganska vanligt att folk anstränger en halvtimmes tid till olika övningar för fastare rumpa. Därför listar vi ett par övningar man kan utföra hemma, utan några speciella hjälpmedel. Bara fantasin sätter gränser.

Knäböj
En av de effektivaste ben och framförallt rumpövningarna är knäböj (squat). Övningen kan utföras på en mängd olika sätt men vanligast är ”traditionell” knäböj (squat).

Knäböj kan utföras med eller utan belastning. Du kan börja utan belastning för att få in teknik och sedan övergå med belastning efterhand. Tänk på att övningen knäböj kräver mycket koncentration och fokus.

Utförande knäböj
Se till att du har fötterna axelbrett och huvudet riktat uppåt. Böj dig neråt så att knäna kommer i 90 graders vinkel, eller att övre ben är parallellt med golvet. Se till att du har ryggen svankad och magen spänd så du får en stabilitet i kroppen. För bästa effekt går du ner så att du nästan sitter på huk.

Knäböj utförande

Utfall
Utfall kan precis som knäböj utföras med eller utan vikt. Du kan använda hantlar och viktskivor även om skivstång är att föredra. Utför du övningen hemma kan du fylla en ryggsäck med tunga böcker.

Se till att du har gått om plats framför dig, om du inte har tillgång till stora utrymmen. Ta ett steg framåt med höger ben och låter benet sjunka ned så du är i samma position som på bilden. Ta dig upp från positionen och pressa dig tillbaka till utgångsläget. Upprepa övningen med vänster ben och återgå sedan till det högra igen.

Utförande utfall


Sidolyft

Ligg ner på golvet, på någon form av mjukt underlag. Håll bägge benen parallellt med golvet under startposition. Benen ska inte vidröra varandra utan du ska ha en ständig spänning. Lyft sedan det ena benet uppåt tills det är i 45 grader. Återgå sedan till utgångspositionen och upprepa övningen.

Sidolyft

Bakåtspark
I utgångspositionen står du på knä och armbågar på ett mjukt underlag. Lyft sedan det ena benet och sparka uppåt mot taket. Återgå till utgångsläget och upprepa övningen.

bakåtsparkjessica-biel-bikini2

<!-- -->

Relaterade artiklar

Postad i Träning · Med etiketterna

Källa: Google- www.muscles.se/traning-for-baken/

jessica_biel_workout6_lg1


Tatueringar?

Jag säger absolut ja till tatueringar om man verkligen vill ha det. Se bara till att verkligen vara säker på din sak och tatuera något du inte senare ångrar,utan låt det vara väl genomtänkt! Man vill inte ångra sig senare i livet både för att huden blir gammal och för att ens tatuering helt enkelt är helt onödig och ful, för att man vill vara tuff, skojja till det på fyllan osv....A big NO-NO.....

Jag är ganska sugen på en ny tatuering men som sagt så tar jag min tid så att det inte blir impulsval.  Hittade lite snygga bilder med snygga "The Rock" och Angelina Jolie som jag delar med mig här;) Enjoy*test


Nya bloggen....& HELG!!Fattar inte varför jag hade bloggsida.se innan då sidan bara krånglade- Servern sög! Men nu har jag iaf skaffat mig sunt förnuft och följer strömmen här på blogg.se istället.


HELG VAR DET JA! Vem missar det....ikväll blir det bio och middag- min älskling ville ta ut mig lite;)
Imorgon blir det att dricka kaffe och kolla läget på stan...
Pengarna hänger ju inte alls kvar på något växande träd, men det kostar inte att kolla:D kan dansa ,gratis på Cheers eller ngt haha. Man ska planera in så lite som möjligt så blir det roligare.

Bion vi ska gå på är SHUTTER ISLAND!!!!! Radion har gått varm på jobbet som vanligt, och har gett denna filmen riktigt bra recencioner, även tidningarna. Klicka in er på trailern som finns här nedan och avgör själva- Blir ni lockade?;)http://www.youtube.com/watch?v=5iaYLCiq5RM

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0