Daddy´s coming home!!

Snart möter jag pappa & hans flickvän Vivienne nere vid Ica!! De är på besök nu innan jul från Sande i Norge så det ska bli helt underbart att träffa dem!! Saknar pappa varje dag....

Har iaf gjort julskinka som ska med ner till Falkenberg (vi ska sova hos syrran) men innan dess besöker vi G-kås:D

Myshandla innan värsta julrusherna:S......



Har ni handlat era julklappar (eller några av dem) redan?? Jag brukar alltid stressa sista dagarna men i år blir det att ta dem i god tid! Känner verkligen julstämning redan*

Well....

Hur underbart det än är att vara gravid måste jag bara säg att jag inte fick den lättaste graviditeten!!

Bott på toan i över en månad, inlagd på sjukhuset 4 dagar....u name it. Jag är iaf bättre nu och hoppas jag kan fortsätta till ännu bättre;);)

Kommer alltid faschineras över att man kan bära ett liv inom sig och hur en sådan utveckling är möjlig.


* I feel like I'm on the top of the world!!!*


Har jobbat idag, första gången på länge som ni förstår, och det kändes helt ok ! Jobbigt att lyfta människor och kroppen vill gärna inte att man tar med hårdhanskarna direkt så det är lite svårt att hitta en balans på vissa boende.  Snart blir det filmkväll med älskling och bara relax!:)

Vad hittar ni själva på denna vinterkväll??


Nu avslöjar jag min hemlighet;)!!!




YES!!! Jag är gravid i v. 13!!:) Denna hemlighet vet nära och kära om men inte många;) Ska bli skönt att få skriva av sig om ngt mer och såhär speciellt och hoppas få dela tips och tankar med andra:)

Bilden är från ultraljudet idag 24/11- inskrivningsdagen!
 (ultraljudet ingick egentligen inte men var så inställd på det så jag drog med både sambon och hans mor, så de fixade ett ändå:D )



*I'm truly blessed to be able to have children*
  Gracias a dios......


Busy day ppl!!

Idag blir det mycket att göra med arbetsförmedlingen, söka jobb-då menar jag verkligen att jag ska ringa 500.000 olika företag......och jag överdriver typ inte`?;) Jag ska hinna träna, träffa söta Becka om hon hinner *hoppas* och sen ska man städa lägenheten på riktigt :S



MEN....först ska man ta en paus efter morgonsysslorna och njuta av en varm kopp te!=)



Chao!



Ps....Imorgon händer ngt underbart!!:D ds


My new baby*

En present till mig själv! Behövde en ny foundation och jag kan rekomendera den! =)


Where???

NEHE!! Kan inte se solen tvinga sig fram någonstans idag:S:S Riktigt dåligt tycker jag....den kan ju ge det ett försök iaf.

Idag blir det massor att göra ! Till stan för att köpa presenter till 60-årskalaset vi ska på imorgon, städa iordning lägenheten nu när den är klar för att omhändertas;) och ja...söka jobb helt enkelt. Man måste verkligen vara på G så man inte missar någon chans!


Kan även bli så att man åker till Göteborg redan ikväll om vi hinner men just nu känns det lite för stressigt.


Snart är det dags att avslöja min hemlighet och börja på den nya kategorin;)



Datum att längta till just nu- 24 nov:D





To Much Going On.....

Och på detta måste jag söka nytt jobb!!!:S:S:S:S PANIK.

¨Många besked på en gång, well....... jag fick ett besked som jag är superlycklig över för ett bra tag sedan, men måååste hitta jobb med fler timmar. Kan inte leva på de få timmar jag får på äldreboendet längre:/  Har ni hört om lediga jobb i varberg(hallands län) skriv gärna detta!!!;)


Sitter iaf just nu och tröstäter godis, söker jobb och mjaaaa......inget annat vettigt faktiskt!


Hur spenderar ni er torsdagskväll?? Och har ni kanske något hett filmtips på lager?? Langa hit:)



Besos
Susanne






Tiden går så fort!!

Jösses vad tiden rinner iväg. Inte jobbat alls mkt den senaste månaden men dagarna försvinner ändå förbi bara sådär:S

Nu är lägenheten iaf klar, men måste vänta på att kunna städa ngn dag för att allt ska vara torrt osv, men bilderna får vänta=) inte kul att visa utan en ny soffa;) Hoppas den vill bli hittad snart bara:S vi var ju säkra på en från EM men ska fortsätta kolla runt pga priser m.m- Längtar hursomhelst ihjäl mig haha.


I helgen blir det att fira dannes moster Gloria i göteborg- överraskningsfest till fullo då hon fyller 60 år=)!!! Ska bli skitkul att få träffa alla , då vissa jobbar i Oslo, vissa bor i Tyskland osv- En riktig latinofest!!! De gör verkligen allt för sin familj/släkt vilket jag verkligen gillar. I Sverige lägger man inte så mkt energi på att ta ledigt om man bor såpass långt ifrån som Tyskland tex bara för att komma på en fest eller liknande. Men som sagt i deras kultur visar de verkligen att familjen/släkten betyder allt.



Idag-nya tapeter!!!:D

YES!!!!   Finally ska det tapetseras i lägenheten och jag kan ej beskriva min lycka......sen med ny soffa och mystillbehör kommer jag lätt trivas 100% bättre och faktiskt vilja bjuda hem folk haha:D

Vi bor just nu hos sambons mamma så vi slipper all lukt och röra, så det är ganska skönt faktiskt. Det kliar i hela kroppen om man inte får städa direkt och ordna så det är nog bäst att hålla sig undan;)


Förresten, vi letar efter ett runt matbord som inte kan vara jättestort, men ändå fint, lagom, helst i vitt- Måste också vara med tuffa stolar till;) Har ni förslag på någon bra, billig affär?? vi behöver inte akut så vill ej betala för mkt.


Hur har eran helg varit annars??


Besos

Denna grekiska mat....i den bästa grekiska restaurangen hittills i Gbg (kommer ej ihåg namnet nu:S )MUMMAA!!!!

Galet...

Galet va mycket fulla människor som knör och puttas och hela fadderullan!!!

Hade det mysigt med Emma, Becka och hennes syster Tessan igår i Tessans mysiga 3:a innan vi gick ut till Oscar´s och väl där vart det galet mycket folk som hade tunnelseende och galna fyllor hahaha....Man fick passa sig lite så man inte blev nerknuffad i virret:S Men helt ok musik emellanåt, synd bara att de är så himla enformig musik:( Kände iaf hur trött jag verkligen var när jag kom hem till sambon som hade filmkväll med hans bror och polare, och smet direkt ut i köket för natta-macka och te....MUMMA* 


Borta bra men hemma bäst*


Lägger upp bilder på outfiten senare, nu blir det frulle....kl 13 haha;)


Chaooo



Girls Night Out- Quiero bailaaaaar*

Yes indeed, nu när jag mår bättre vill jag passa på att följa med goa tjejerna ut en sväng och hoppas på bra musik att dansa till!!! Och jag hoppas att jag orkar vara ute länge, då jag är chauffören hahaha.....det fixar sig;)


Just nu väntar jag på Danne så vi kan åka hem och jag kan snoffsa till mig med hår och allt;) kändes som år och dar sen man kunde göra det:S



Bjuder på en bild på mig nu och lägger säkert in en bild på outfiten som blir vald till kvällen!

Un besito grande*







DANSA!!!!

Ja, jag vill dansa ikväll!! Vi ska vara ett par tjejer som chillar, men vet ej om de vill ut, men får försöka locka dem;) Hoppas det finns bra musik att dansa till bara:S

Har precis avslutat en go frulle, så jag sitter här och degar. Ska ringa gummsesnutten Emma snart och försöka väcka henne- Hon jobbade på fiket igår så hon lär vara trött;)


Annars kommer jag inte på så mycket mer........På måndag kommer de förresten och tapetserar om här hemma i vårt jävligt fultapetserade vardagsrum:D:D:D bara tre år för sent, men ja....pengar på det har vi faktiskt inte kunnat lägga innan hehe...SÅ JAG ÄR GLAAAAAAAAAAAAAAAAAD!!!!

Kommer före- och efterbilder på detta:D Kan dröja beroende på när nya soffan blir inköpt.



Här är en låt som spelas mest i mitt hem nu, enjoy!



Blåsväder!!!

Ja det kan man ju lugnt säga om Sverige idag....UNDERBARA Sverige när det kommer till väder. Önskar att man bara kunde packa och dra, men det är ju lite krångligare än så tyvärr!:(

Hann med en runda i stan idag med sambon och träffade på Becka och hennes syster Carro som varit iväg och jobbat i Grekland!! Underbart att få se dem igen och höra lite om deras äventyr och jobb på hotellet(Becka jobbade 6 veckor, medans syrran hennes var borta hela 7 månader);D Älskar människor som ger sig ut i världen och testar nya saker!

Nu blir det att äta hämtmat från Urbat´s kiosk, nämligen köttbullar med mos, sås och lingon* MUMMA och mjo lite hälsosammare än en pizza .


Vad bjuder er kväll på??



Dagens inköp blev:



*Ta vara på ert hår brudar*


Frukost!

Måste jag ha i mig typ NU....sen blir det att dra till stan och köpa ny hudvårdsserie, då den nuvarande ej föll mig i smaken. Det gäller att testa sig fram*


Sen måste jag ju fråga: Har ni förslag på en resa till värmen som inte kostar så mycket?Alltså inget Thailand eller liknande prisklass? Tycker att jag letat men känner att jag behöver lite hjälp! Priset får högst ligga på 5200:-/pers. Kanske svårt, men vet att det finns nååågonsstans där man kan få känna värme och bli underbart brun;)
Standard på hotell- ej viktigt, så länge det inte ligger mitt i ingenstans;)




VISSTE NI ATT:

The Hangover 2 kommer 2011???? En av de bästa komedifilmerna jag sett och denna lär bli lika sjuk, om inte sjukare då gänget kommer att befinna sig i THAILAND......Hmmmm hahahahah;)


YEAH BABY!!

Kanske är old news för vissa, men det finns alltid någon som inte vet:D



Mmmm Snickers-Ice cream!!!




Har ni aldrig testat, GÖR DET;)


Torsdag!

Idag blir det att kika runt lite mer efter en soffa. Man kan inte ta första bästa tyvärr men jag blir såå ivrig! Måste se vad det finns där ute....tänker dock åka som längst till Falkenberg för att titta, mer orkar jag inte. Vill man ha bra kvalité måste man också betala.


Vad mer kan man hitta på denna kalla dag? Hitta lite sött julpynt kanske?? Ska iaf köpa stora canvas som jag kan måla på till vår snart nytapetserade lägenhet som passar till lite nya möbler osv.


Har ni redan inhandlat julpynt eller 'börjar ni bli på G snart?



Gammal underskön bild jag mer än gärna bjuder på! Känner mig exakt såhär idag!;)

HOT*




Någon mer som såg 24 timmar ikväll?? Jag tyckte att det var helt ok, kul tidsfördriv och inte alls fel med lite extra hetta i bastun tex;) 

    (Bild tagen från: Aftonbladet)



OJ........

Dagarna går riktigt fort. Jag har varit på vift och inte haft så bra koll på dagar eller tid.

Ni kommer snart att få veta vart jag varit och varför.....



Annars rullar livet på, sitter just nu hos "svärmor" och chillar här framför datorn. Snart blir det hemfärd och kankse en myskväll till någon grym film! Vad vet jag, man får ta det som det kommer. NÅGOT jag absolut ska se är när Pernilla Wahlgren & Marcus Schenkenberg bor tillsammans 24 h på tv3! Kan bli spännande.....20.00, glöm inte;)



Nu står sambon och stampar bredvid och vill dra hemåt, så antar att jag får dra med om jag inte vill gå till andra sidan stan!


Hoppas iaf att era senaste dagar har varit mycket bättre än mina! Ta hand om er =)



SCHLETEN

Yes I am. Och utan att festa?? Jag är verkligen helt slut känns det som. sovit FÖR bra kanske? hehe.

Idag blir det att säga "bye bye" till kära Lucia med sin lilla familj som åker till Thailand imorgon och göttar sig i 3 veckor......avundsjuk? NESH....ÄLSKAR JU SVERIGE OCH DESS SPECIELLA VÄDER;);)



Eller inte. Dricker den bästa juicen vid namn BRAVO-äpple,apelsin,mandarin-smak. Mömma* och den ska hänga lite med mig framför Tv:n  nu, så ni får la ha det så bra sålänge!*






*Te Amo Mi Corazón*


Home sweet home*

Har jobbat och ja, inte alls kul pga en stor anledning ni snart kommer få vetskap om!

Blir att försöka följa näsan till ngt smarrigt att äta......vad känns godast liksom? Hämtmat är givet en dag som denna....en sak som är klart iaf.


Annars händer inte mycket denna lördag, blir säkert att mellanlanda hos sambons familj som vanligt;)




Ni då? Vad händer denna kväll?<3




(Gick igenom massa bilder och vips dök denna upp....Åååååååh SOMMAR!!! VÄRME!!!:D Vill ha vill ha vill ha.


Solsken ja, men kallt som rövahöla!

Det blev som jag hade hoppats! En mysig take-away fika med bästa Emma*
Solen sken härligt men som rubriken lyder, kallt som rövahöla. Strosade runt lite i någon affär och sen vart att åka hem igen.

Ska jobba snart:/ Borde inte klaga, har ej många tider att passa men annat som gör att man inte pallar riktigt!


Måste äta något nu innan jobbet så man slipper stressa, men hade behövt ngt gott recept till fläskfilé!!
Ska laga något gott imorgon, men vill variera mig lite, så tips??




Thanks//<3


MOZILLA FIREFOX

SUGER. Man kan bara läsa min blogg riktigt och se den riktiga designen i explorer!!!


FAN....aja får la hoppas att ni har explorer så det går att läsa, vill inte behöva ha helvit design.


Just so U know*

Solsken!?

Japp det stämmer, solen lyser här utanför och det ser ut att bli en härlig dag;)

Hoppas att Emma känner för det jag känner för, en take-away kopp kaffe, och för min del en kopp te. Har ledsamt nog blivit immun mot det som doftade livets gåva på morgonkvisten innan:(


Kan ju komma tillbaka till mig * Hoppas*, för det och choklad har varit mina största laster.


Senare blir det att jobba lite men innan det och ovanstånde planer blir att chilla framför Tv:n där Channel E! flitigt används* Har kikat lite på Girls of the playboy mansion, och efter det resan som grundaren Hugh Hefner gjort genom alla dessa år. Jag tror bestämt på vad han har att säga- Han levde och lever ALLA mäns drömliv hahaha;)

Kvinnokroppen i sig är riktigt snygg att titta på så man behöver inte vara man eller homosexuell för att gilla showen.

En annan favorit från Channel E! är "Keeping up with the Kardashians" och deras olika sideshows! Hetast i familjen är ju KIM enligt mig och miljoner andra, men hela familjen är snygg och sjukt kul att föja*


Vad har ni snyggingar för favoriter som lockar er till en mysig stund framför Tv:n ? Om inte Channel E! finns det tusentals fler kanaler såklart.










Avslutar med en låt som jag hittade nyss och smittade mig med dansspasmer i hela kroppen;)




FREDAG!!

Vad händer denna fredag då?? Finns inte lust att dra ut iaf, kan jag inte påstå hahah....får se om det blir att hitta på ngt med Emma kanske!? Vi skulle iaf höras så får ta det därifrån=)


vet inte riktigt vad jag ska skriva, har haft en ganska händelselös dag med vanliga bestyr:S

Eller joooo.....jag passar på att hylla min bästa vän just nu;)



OH YEAH BABY......Come to mama*


Den 4:e November...

Nu blir det att käka lite lunch med älskling, men först måste jag ju visa hur det blev efter lite byten av sängkläder och gardiner osv. Inget märkvärdigt men blev nöjd för tillfället=) Passade på att ta bilderna på kvällen då mysfaktorn var hög*


Kolla in och säg vad ni tycker? Kom gärna med andra förslag!



KITCHEN











MASTER BEDROOM;)










Vet att bilderna är mörka, men har ingen bra kamera och ville försöka få med mysfaktorn ändå!
Hoppas ni kunde se någorlunda bra ändå=)


Middagsbjudning*

Jajamensan! Efter loppisen (som tyvärr ej gav något roligt fynd), så bar det iväg hem för att ta med förberedelserna till sambons familj. Fixade snabbt iordning Chicken enchiladas, med sallad och en god creme fraiche blandning som tillbehör=)

Alla blev supernöjda men vi är dock överdrivet mätta :S Så det ska vara, så man ska ju inte heller klaga;)



Vad har ni ätit för gott denna kväll??



This is the SHIT!!!

Återigen gör dessa grymma brudar en ny GRYM låt!!


GOING CRAZYYYYYYYYY!!! Vill bara dansa......JAG STÄLLER MIG OCH DANSAR NUUUU...JOIN ME?!;);)


Jag har.....

Faktiskt fått massa inspiration från ovan och andra! Tack för det <3

Ska börja ta tag i massor av grejjer jag borde och det här med att skissa/måla vill jag ge en seriös chans*
Mår bra av det och älskar att skapa något som är ifrån min fantasi och att kunna hänga upp tavlor som ingen annan har är ju definitivt mkt roligare*



Köpte förresten en väska nyss- Skitsnygg enligt mig själv;) Återigen var det bloggerskan Denise- BUNNY som hade köpt en sådan som gav mig intresset, och är glad att hon delade med sig av den skönheten. HÄRMIS???? Skiter jag fullständigt i;)

Ni hittar väskan på www.leilei.nu





12.11

Ja som det står ovan är, eller ja var klockan så mkt när jag började med detta inlägg....onödig info men visste fan inte vad jag ville ha för rubrik:S


Äter rostat bröd med sylt och ost! Underbart gott* Har ni förresten testat BRAVO´s "nya" juice med apelsin, äpple & mandarin? Om inte- DO IT!!;)



Ska strax fixa nya sängkläder som jag köpte igår, byta gardiner och sedan sätta mig ner och skissa lite. Fick inspiration från snygga Denise-BUNNY som bloggar och ligger här på blogg.se som en av de mest besökta bloggarna. Grymt duktig tjej *


Annars blir det att dra med Emma & hennes syrra till loppis, vilket ska bli jättemysigt! Hoppas man hittar något fynd när man ändå släpar sig dit;) Har ni inte varit på loppis innan? Dra och kika lite...finns alltid någon möbel eller annat krafs som man kan göra om så att det passar just dig och ditt hem, OCH för allas plånböcker.



Hur ser eran dag ut??=)





By the way, så här ser vårt nya påslakanset ut! Ville eg. ha det som gick i rosa,svart och orange i mitten, men
det hade blivit för mycket med den dumma färgen vi har på tapeterna:(

Gillar dock denna också=)



Hey igen!

En rastlös dag och ja, jag mår ju helt klart bättre än vissa veckor:S  Ni får snart reda på vad jag snackar om hahah;)

Ville bara göra det officiellt redan nu att en ny tråd snart finns att följa, så hoppas det finns någon där ute att dela den med:D





Nu letar jag resa till värmen om vi nu får tillfälle att dra såklart....Men DRÖMMA sig bort är bättre än att kolla ut genom förnstret just nu haha:D


( Åt precis en del av en underbart god pizza med oxfilé m.m från "Bästa pizzeria" här i Varberg!*)


By the way!

Här är soffan vi har kikat på...är superskön och superfin i verkligheten! Vi ska ha den mörkaste färgen, vet ej om denna bilden visar rätt.....Finns iaf på EM möbler =)


Lääängtar tills allt är omgjort!!


Well.....Regn.....åååååh...!

Underbart???? NEJ......stort NEJ. Jag är en människa som verkligen behöver sommar och sol som ger det där underbara humöret till ALLT:D


Ganska bra ursäkt dock om man känner sig för lat att dra ut...men men. Köpt nya sängkläder idag så ska fixa och dona och byta grejjer här hemma! Ärligt talat förvånas jag över mig själv .......Jag går faktiskt och längtar till julen....bara tanken på att få köpa lite nytt och myyyysigt till lägenheten som ska bli omgjord inom den närmsta framtiden!!Nya möbler ska det också bli tack gode gud. Man måste trivas i sitt hem*


Vad gör alla ni andra en sådan här regnig och grå dag?? =)



Längtar tillbaks till Santorini- Greece*<3

RSS 2.0