Mkt som händer där inne...<3
Vecka 34

Kroppen: Under slutet av graviditeten är det vanligt att värkarna ändrar sig en aning, ibland kan det kännas som om lungorna trycks uppåt och man får svårt att andas för en stund. Det kan vara svårt att skilja förvärkarna från riktiga värkar. De kan komma tätt och upplevas som intensiva, ett sätt att särskilja dem är att ta ett varmt bad, det får förvärkar att avta medan riktiga värkar fortsätter.
Många börjar fundera allt mer på förlossningen. Det är vanligt att man är orolig för att något ska hända. Du kan vara orolig för att du har mått ”för bra” och tänka att ”det får inte vara så här lätt”. Eller så tänker du motsatsen, ”allt har varit så jobbigt, det kanske inte är meningen att jag ska få vara glad”. Det är vanligt och helt normalt. Även som partner kan man ha många funderingar. Det är svårt att förbereda sig på att vara ett bra stöd när man inte vet vad som väntar. En del blivande pappor eller partners kan uppleva tanken på förlossningen som skrämmande.

Barnet: Barnet är väl medveten om förvärkarna, men det tycks inte vara obehagligt på något sätt. Huden har antagit en mer rosa ton genom inlagring av underhudsfett, vid denna tidpunkt kan barnet utan vidare överleva utanför livmodern. Nu reagerar barnet olika på mammas, pappas/partners samt främmande personers röster.

 v. 33+0 idag!

Jajamen, går in i v. 34 nu så tiden går fooort!!! Kommer ta bilder under dagen så vi kan se om man märker stor skillnad på de föregående korten från v. 32 ;)

Just nu? Jag äter faaarliga nacho cheese tortilla chips och dricker underbart god coca cola! Inte alls nyttigt, men jag har varit väldigt duktig annars så kände att det är ok idag eftersom jag var SÅ SUGEN!*


Ska kika in på en second hand butik här i varberg och se om de har ngt roligt fynd! Annars är det ju faktiskt mysigt att bara lulla runt där*


See you later!


*Solen & värmen *

- Är här för att stanna veckan ut !!! LOVE IT! Pirrar av glädje i heeela kroppen och man vill dansa sig fram och höra alla de där sommarplågorna 27-7 för att stanna i ruset! Man vill sippra på sin goda kaffe ute i solen med goa vänner och tjöta om allt mellan himmel och jord- stämningen är på topp sådana här dagar hos ALLA! Man märker hur folket verkligen söker sig ut på gatorna för att förenas med andras leenden, glittrande ögon & känslan av total lycka- AV NÅGOT SÅ ENKELT SOM SOLSKEN & VÄRME!!

Det är sådana här dagar vi märker att vi alla har något gemensamt- Upskattning av de små sakerna här i livet. Vi märker liksom att vi inte behöver materiella saker för att vara lyckliga! LOVE IT. Om fler än oss få här i världen kunde hålla kvar vid denna tanken/känslan...då hade världen utan tvekan varit lättare att leva i. Inte så himla tävlingsinriktad och fylld av avund...the list goes on and on.Så...vad jag ska göra idag har ni säkert listat ut. NJUTA!!!  Gör det du också;)Love this ad


In The Moment


Bildkälla: GoogleZOUK!

Love this music*
Lanzarote- Bellytime! :)

Lanzarote -Mars 2011


------------------------------------------------------------------


magen v. 30=)


magen v. 30=)
--------------------------------------------------------


Magen v. 32;)------------------------------------------------------------------------

STÄDA...

Alltid lika kul som det låter haha;) Men det är ju såå skönt att få det rent och fräscht hemma:) Pappa kommer i eftermiddag och i kväll blir det käk hemma hos oss med sambons föräldrar=)

Ska bjuda på rödvinsmarinerat kött, potatisgratäng, rödvinssås och en mkt god fetaostsallad som tillbehör*
MUMMA!

Städningen är snart klar, var bara tvungen att ta en paus, plus att jag får ta mig lite middag snart så bebisen får det gött också.


Var hos barnmorskan idag och såg till allt allt var bra- Mått, värden osv! Blodvärdet var inget att hurra för alls, men får se till att äta mkt broccoli och annat som är fyllt med järn;) Kom inte som värsta överraskningen att just det värdet sög, man känner sig faktiskt seg som en zombie emellanåt:S


Nä nu blir det att göra nytta igen! Bilder från lanzarote inom kort!


Besitos*


Äntligen!

Kan man hjälpa till lite! Skrev ett inlägg om att jag skulle hjälpa min fina vän Emma med hennes flytt men den dagen hade hon fullt upp så fick aldrig tag i bruden, och sen åkte jag till Fbg på fredagen tills igår tisdag. MEN...Idag ska det ske haha. Känns bra att hon fortfarande behöver hjälp så man kan göra ngn nytta!

Vädret kunde varit MKT bättre men hoppas iaf på uppehåll imorgon så man kan grilla lite gott kött när pappa kommer på besök! En sådan här dag får man helt enkelt passa på att vara duktig istället.

Dagen middag lutar åt enchiladas- En mkt enkel och god rätt som jag första gången åt hemma hos Becka* Tackar för det receptet;)

I väntan på att Emma ska ringa mig så tänkte jag kolla in senaste avsnittet av bachelorette sverige!

Vad hittar ni på där hemma??
Chaoooo=)


By the way.....More inspiration;)Give me that Bod´!

*Inspiration*

Älskar att få inspiration, vilket kommer behövas efter att ha fött barn!;)


Back in town!!

Har haft mysiga dagar i Falkenberg hos syrran Linda och hennes familj, men framför allt för att pappsen var på besök!! Man saknar ju ihjäl sig utan honom. Jättekul att få träffa hans goa sambo också, helt underbar är hon!*

Nu är man iaf hemma i Varberg igen då vattengympa (anpassat för gravida med bäckenproblem) står på schemat kl 16.00! Underbart att komma i varmt vatten och röra på sig- Man känner sig ganska mkt lättare;)

Imorgon onsdag är jag i vecka 31+0, Går alltså in i v. 32 =) Tiden går snabbt som attans och det gillar vi;)
Vill ju mysa med lilla miraklet där inne!!!Nu hoppas man även på skönt väder med tanke på de gråa dagarna som tråkigt nog har varit på besök:(


Have a nice day*


Bildkälla: Google


RSS 2.0