I´ll Help U !

Yes idag blir de att hjälpa vännen Emma med nerpackning av hennes lght!

Känns skönt att kunna hjälpa till lite nu när man inte får lyfta tungt! Man mår bra av att hjälpa och det är ngt alla borde göra! Det kostar inget alls och du gör ngn annan en stor tjänst. Samma sak med ett Leende. Leeeeee mot folk, det smittar av sig och det är GRATIS!! Få andra att må bra* Inte lätt att känna sig positiv varje dag, hela tiden, MEN övning ger färdighet och man mår BARA BÄTTRE av att försöka:)

Nu sitter jag och dricker en härlig burk coca cola! Inte så nyttigt, men måste unna mig ibland, speciellt när man är så trött hela tiden. Coca cola på burk är faktiskt det bästa, en iskall sådan! Och det räcker mer än väl med 33 cl;)

Annars har jag bara lite att göra hemma idag men inget som MÅSTE göras, så tar det viktiga först, dvs att hjälpa Emma. Imorgon bär det av till Fbg då pappa och hans kära sambo Vivienne kommer och hälsar på!!:D

Längtar ihjäl mig efter min goa papps!* Han kommer ju verkligen se skillnad på magen hahahha.....



Annars bjuder varberg på regn idag vilket är lite tråkigt men som sagt, man försöker vara positiv ändå!



Chaoooooo



*Bild tagen från mestadels molniga, men ändå härliga lanzarote resan mars 2011 med kära syster Johanna*


Gravid i v. 28


TRÖTT

Japp, trött som få kan jag ju säg.....är det ens normalt att känna sig så trött att inte ens sova hjälper?=(
Jobbig känsla iaf!

Idag har jag myst med Lucia och hennes 2 söner, och när jag handlade på hemvägen stötte jag på en kollega som bor på samma område och erbjöd mig skjuts!- Mkt snällt tycker jag med tanke på att jag inte alls orkade promenera haha.

Nu lagar jag snabbt och enkelt pommes med hamburgare till älsklingen- Bättre än inget ju;)


Hur har er dag sett ut?


LOVE



Spanien 2009


Hola;)

Idag blir det att ta e mysig promenad med Lucia och hennes småttingar, och jag antar att vi sätter målet mot hennes hem sedan så gossarna får sova lugnt=) Ska b´li mys att tjöta skit och bara umgås!! <3

Snart- INTE ÄN, Jag vet...Men snart...är det Fredag!! Och vad händer då???? PAPPA KOMMER !!!:D:D:D
Han kommer från Norge med sin sambo Vivienne;) Ska bli jättemysigt att träffa dem igen, saknar ihjäl mig efter pappa hela tiden. Sist han såg mig hade jag en mesig bula på magen MEn det är ändrat nu ;) Idag är jag i vecka 30+0 :)

Har en väldigt aktiv bebis haha- Helt underbart att känna hur den lever där inne*


Annars blir det bara att chilla fram tills man ska på salsakursen som erbjudit sig en extra omgång:) Orkar inte Danne går jag själv, hur kul som helst att lära sig denna dans. LOVE IT. Man är inte så jäkla smidig nu men tar jag av mig skorna så kan jag snurra MKT bättre hahah.


Hoppas ni andra får en fin dag*





Familjen Peter, Lucia & Mio poserar med min Sambo Daniel;)( Öströö fårfarm 2010) Deras nytillskott kom i feb detta året och är därför inte med på denna härliga sommarbild*


Säger som min fina vän Emma...

SKJUT MIG!!!!! hahaha......Om det är något som är fel....så säger hon så- Älskar verkligen hennes sätt att säga det på, klockrent;)


Ne men seriöst så är typ alla på försäkringskassan dumma i huvudet! Har ringt 10 ggr för att se till att jag skickar in allt som behövs till att föräldrapenningen ska godkännas, och varje gång med olika handläggare får jag svaret; "Jadå det ska vara helt rätt, skicka du in det!"

3/10 har tillagt att det kan hända att det behövs komplettering och att de hör av sig isf......INGEN har hört av sig och jag trodde att allt var i sin ordning så jag kunde slappna av. MEN jag får en känsla här idag.....att NEJ NU RINGER JAG IGEN! Tur var la det. Det fattas ett papper...........


Jag får damp. Damp på kärringa som sitter i luren.....och säger "OK....Ni säger det ena och det andra och sen hör ni ej av er om komplettering...Hade jag inte ringt idag hade allt kommit in för sent för att jag går runt och tror att allt är i sin ordning..."

Kärringa svarar: " Jo men det har varit mycket att göra här, men be din arbetsgivare skicka hem pappret till dig, så skickar du in det så fort som möjligt, det ska hinnas med, ingen fara."

Jag: "Nej precis, ingen fara för att JAG misstänkte att ni ej hade koll på läget. AJA....Jag får sätta mig ner IGEN och fixa detta, men hoppas VERKLIGEN att det är det sista jag behöver skicka in, för nu är jag inte långt ifrån det beräknade datumet, med tanke på att ni tar en månad på er från det datum man snällt skickat in sina papper."

Kärringa: " Jadå det är ingen fara, det ska vara klart när vi får in det sista."


JAG HATAR försäkringskassan och tanken på att de anställer folk som inte ens kan regler eller kolla upp vilka papper som de fått in/ saknas...listan kan göras LÅNG. MEN MEN....nu har jag iaf bett om att få hem mina papper....Herregud. Ge mig lite styrka så jag kan njuta resten av dagen.



Blir iaf röjning i lägenheten nu när jag monterat spjälsängen och hoppas även på att få vårt nya "databord" monterat! Vill ha klart allt så man kan slappna av innan bebis vill komma ut.



Hoppas ni har haft en bättre start på dagen, och att den fortsätter så;)


Monteringsdags!





Strax börjar Depserate Housewifes på Tv med gammalt avsnitt men som jag ändå tänker avnjuta med en härlig kopp kaffe:) Efter det blir det montering av spjälsängen som vi köpte i fredags- Ge mig tålamod och vägled mig genom den processen, snälla!!! IKEA´s möbler brukar vara ok att montera MEN det finns verkligen undantag.....

Annars blir det att njuta av den underbara sol som dagen bjuder på! Älskar att känna värmen*









Fikadags!

Sitter just nu hemma hos svärmor efter en långpromenad från hemmet, en mellanlandning i stan för att sedan fortsätta till slutdestination. Var med sambons syster så hon fick bra motion med mig=) Hon kan dock gå mkt snabbare än jag nu när jag får sammandragningar lätt så hon fick sig bättre motion och ett gott skratt haha.

Nu blir det iaf fika här på lugnet och Gissela kommer och joinar! Ska bli mysigt=)


Babyshopping!!

Idag blir det att inhandla massor till bebisen;) Ska bli underbart att få hem lite så man kan förbereda och slippa att stressa sig:)

Förutom allt som står på listan bjuder dagen på härligt väder - sol och nästan vindstilla! VÅREN ÄR HÄR*


See ya´ll later*


V. 30!

Japp nu är man i vecka 30!!! Herregud va tiden går fort:S Kommer bild snart på hur magen växt;)

Nu är det att ta det CHILL som gäller innan det är dags att få sitt liv totalt förändrat:)

Imorgon bär det va till IKEA och lite andra butiker för att inhandla säng, skötbord osv- På tiden nu tycker jag!





Mys!

Idag var det först besök hos barnmorskan för att kolla hjärthjud, mäta magen och ta prover, och allt såg jättebra ut:D Sambon fick höra bebisens hjärta för första gången och han kunde inte sluta le hehe=) Underbar känsla.

Efter besöket där var jag tvungen att dra hem och sova men sen bar det av till stan ännu en gång, men denna gången för en träff med Lucia*

Vi satt på deras uteplats och tjöta och fika lite, hur gott som helst! Det blåser verkligen inga vindar på deras innegård så det var superskönt.

Nu är jag hos svärmor och inväntar sambon. Får se vad som händer ikväll, blir självklart lugnt med tanke på att han jobbar imorgon. CSI avsnitten lockar faktiskt ikväll igen och varför inte gotta sig med glass och varma bär till det`? ;):P





Varmt bad*

Nu ska det avnjutas ett varmt bad så man glömmer denna kylan!!


Sen blir det att kolla in CSI´s nya säsong som sambon fått hem! Love it*




Seg!

På att göra inlägg asså, med tanke på hur skönt det är att skriva av sig eller dela med sig av sin vardag!

Har även varit iväg på en resa med min lillasyster på Lanzarote:) SÅ även det är en ursäkt haha.

Hade inte jättetoppen väder tyvärr men visst fick vi njuta av sol och värmeeee=) Vi var snabba att vara vid poolen såfort solen ville stanna ;)Hade det toppen, det var kul att umgås med syrran, då vi aldrig direkt umgås och komma närmare varandra kändes behövligt. Mycket promenader, skratt och härliga minnen.

Återkommer med bilder från vår resa:)




Nu blir det att kolla på Desperate Housewifes och förbereda sig för morgondagens nya avsnitt;)



RSS 2.0