TIPS!!

Jag har alltid problem med torra läppar såhär års och hittade lite information om behandling på maybelline´s hemsida...

Varsågoda
!
Torra läppar


Om dina läppar känns torra och spända kan du prova att peela dem varje vecka för att får bort torra hudflagor. Borsta försiktigt bort torr hud med en barntandborste för att hålla läpparna mjuka och friska. Ta lite fuktkräm eller läppbalsam på en läppensel innan du applicerar läppstift, för att få extra fuktgivande effekt. Applicera sedan fuktgivande läppstift och/eller läppglans för att ge fukt till torra läppar och förhindra att det uppstår sprickor i läpparna. Det finns också produkter för läpparna som både är fuktgivande och ger vacker färg. Läppstiftet Moisture Extreme återfuktar dina läppar, har solskydd SPF 15 och finns i en mängd nyanser, en för varje hudton.
Kommentarer
Postat av: laila

Jag vet inte faktiskt.. jag åt inte bara soppa som jag skrev. haha :) Men ät nyttigt, och dom kilona som man lägger på sig rinner av sedan skitsnabbt om man äter nyttigt efter graviditeten. Alltså jag menar inte att du ska banta nu, utan att du äter mat och skippar godis och snacks :) Jag har inte tränat direkt utan gått massa promenader :) Ladda ner en ljudbok eller ngt som du kan ha när du är ute och går så blir det roligare :) var tipsen bra? :p

2010-12-17 @ 18:58:29
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag brukar peela mina läppar någon gång i månaden eller så, och sedan ha på Försvarets läppbalsam. Funkar hur bra som helst!

2010-12-17 @ 19:24:36
URL: http://hallplatslyckan.blogg.se/
Postat av: Catte

Det var verkligen ett jättebra tips! Mina läppar spricker alltid såhär års!av. Haha det är lugnt, ja det är riktigt kul. Särskilt då vi får medverka på massa galor osv för att praktisera det hela (var med på Nobel efterfesten) och att plugga vin var riktigt kul. Dock så har det inte vart så mycket i köket än, men det kommer nu till våren!

Man måste hålla sig sysselsatt och att driva puben är en bra merit till senare. Finns inte så stort utbud här uppe, ett litet gym och sedan så är det några av Spa-eleverna som håller i olika pass.Det där med att känna sig konstant illamående känner jag igen, dock var det fem veckor på sjön som ställde till det för mig!

Det tycker jag låter som en intressant utbildning, lite som spa-programmet här uppe. Det går alltid att hitta bra lösningar på allt :)

2010-12-17 @ 23:25:21
URL: http://catrinre.blogg.se/
Postat av: GUESS WHO?!

- älskar tips!

2010-12-18 @ 01:35:39
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

härligt tips :)sv: nja, det beror väl på vem man jämför med... men jag har rest ganska mycket :) Har aldrig varit i Rom dock, och eftersom jag ska bli bildlärare så måste man ju nästan dit ^^ Jag har läst 2,5 år och har lika mycket kvar :)

2010-12-18 @ 01:52:37
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: ♥ L A I L A ♥

haha jaa :) Men det går nog bra :) Vet inte, har ingen favoriträtt sådär, jag gillar typ allt :P

2010-12-18 @ 12:17:13
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Postat av: Elisabet

Bra tips!

2010-12-18 @ 22:40:46
URL: http://stenvreten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0