TIPS!

GOD MORGON HETINGAR!

Jag slänger in ett tips jag såg på "Rachel Ray" såhär på morgonkvisten som jag hoppas ni gillar, samt att ni märker att det faktiskt fungerar!Parfym:

Vi vill alla använda parfym som får oss att lukta gott, MEN många parfymer slutar dofta efter ett tag och vi måste spruta på mer parfym om och om igen med jämna mellanrum- OCH JA, även de dyraste parfymer slutar dofta efter ett tag och håller inte mycket längre än en billig parfym. Man vill ju gärna inte ta på sig 10 L på en och samma gång och döda befolkningen för att man tror att det ska hålla bättre, plus att parfymen tar slut fortare än nödvändigt.

Lösningen på detta problem är att faktiskt applicera vaselin på de ställen du brukar ha parfymen (vanligast är handleder och hals -sidorna och i mitten mellan hakan och nyckelbenen) och detta gör du självklart innan parfymen kommer på! När du har applicerat vaselinet(inte mkt alls) så sprutar du på din favoritparfym och doftar sedan garanterat längre, vilket sparar både pengar och mängd! :)


Long lasting fragrance 


Kommentarer
Postat av: Lexi

Grymt tips! Ska lätt testas! Tur att man inte behöver mkt vasline, hatar när d kletar!Angående boxen kolla redan nu, man vet aldrig om de tagit slut eller nåt, detta såg vi för 2-3 veckor sen nämligen.Jaa ska bli jättekul att se bilder =)

Vad ska du hitta på idag då?

2010-12-22 @ 10:29:35
URL: http://alexxxi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0